stif21 Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Čaute , mam takovou otázku. Když koupím PS3 dám do ni originalni dvd Fifa 13 třeba tak to můžu hrat po internetu zadarmo? Sory jestli to tady někde je psane hleedal jsem a nějak jsem nenašel :) dík za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mates ps3 Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Za 1.do ps3 se hry delaj jen na blu-ray discich a za 2.nevim jak to je u nove fify ale pokud neni potreba ke hrani tzv online pass tak muzes hrat online zkus pohledat i na googlu atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stif21 Odesláno Listopad 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Aha no dobře :D děkuji moc za radu :) Takže některé hry chtěji Online pass? a některe hry ho nepotřebuji jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mates ps3 Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Presně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stif21 Odesláno Listopad 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 A jak to je je nevíš? jestli spíš ty hry chtěji pass nebo nechtěji? Jestli třeba bez passu můžu hrat jenom jednu hru z deseti? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mates ps3 Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 No spis nechteji ale treba myslim ze novy Battlefield 3 se neda hrat ani jako singleplayer kdyz nezadas prave op je to jako takovy heslo ale myslim ze cca 9 z 10 her se da hrat bez online passu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stif21 Odesláno Listopad 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Dobře dík za pomoc :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mates ps3 Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Nemas zac pařane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stif21
Čaute , mam takovou otázku. Když koupím PS3 dám do ni originalni dvd Fifa 13 třeba tak to můžu hrat po internetu zadarmo? Sory jestli to tady někde je psane hleedal jsem a nějak jsem nenašel :) dík za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts