Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

XBOX 360 - slim nebo nějaký jiný

L0rd-B@ker

Recommended Posts

Zdar komunito,

mám dotaz. Chci si koupit Xbox 360, chtěl bých novej ale bohužel ten nejde flashnout. Můžu se zeptat zdali nevíte někdo o prodeji nnovějšího (ale flashnutelnýho) Xboxu, nebo zdali nějakej slim jde flashnout jakýmkoliv způsobem? Rád bych měl u něho záruku 2 roky, proto bych chtěl novej. Nebo je lepší si koupit jasper? :roll: či už flashnutý? I když je starší, tak pokud má novej flash, tak by měli na něm jet nový hry ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co?? Jak nejde fleshnout?? To mi neříkej ani ze srandy... jsem tu pročet už kde co a nic o tom, že nové X nejde fleshnout jsem nenašel. Asi jsem teda špatně hledal.

Ale žiju asi blbě s tím, že koupím X, aktualizuji nějaký ten Dashboard na poslední verzi, zálohuju si FW mechaniky, plácnu tam nějaký ten upravený FW dle typu, nějakým způsobem vypálím hru a hraju... v případě starého dashbordu nalepim originální FW udělám update a zase flash vrátím a hraju dál a to snad i na Xlive.

Odkaz ke komentáři

To je snad lepší kupovat originálky... čekal jsem, že to půjde něják snadno upravit. Takže Xbox 360 S 4G koupený teď bude pravděpodobně nefleshnutelný (myslim pouze upravu FW v mechanice). Ty ostatní úpravy nechci... rád bych se podíval na LIVE. Nevíte někdo, kdo se touto problematikou aktuálně zabívá a nejlépe o tom bloguje? Chtěl bych alespoň vědět, jestli to někdy přijde. A jen tak na okraj, kdy má vyjít ta nová konzole od MS. Četl jsem něco o X720 ;-) abych teď nekoupil 360 a zítra nevyšla 720

Odkaz ke komentáři

no to se neboj že dnes koupíš 360 a zítra bude 720.. minimálně příští rok bude.. ale kdybych neměl xbox tak bych do x360 normálně šel a pokud chceš chodit na live tak bych valil jen origo ;)

No asi máš pravdu. Jak tak na to koukám, tak obejít dnešní Xko je celkem blbíčko. Starý konzole celkem jdou se zdá. Vyndáš mechaniku, připojíš k pc, uděláš flash a asi hraješ. Jenže ty nový? Koukám tu na nějakou výměná základní desky v mechanice (PCB) a až pak teprve je možný flash + ještě sehnat mechaniku, na který si budeš pálit hry. Vždyť se to už ani snad nemůže vyplatit? Neví někdo kolik stojí ty tišťáky do tý mechaniky? Jediná výhoda toho je, že se to 'snadno' vrátí do původního stavu a v případě potřeby je reklamace snadná. (nemaj náhodou ty konzole nějakou pečeť?)

Odkaz ke komentáři

tak to netuším, flash sem si nechal udělat tenkrát na Phat modelu, ale vím že teď musíš mít vlastně flash LT 3, k tomu musíš mít v pc mechaniku IHAS s firmwarem pro správný vypalování a do každé hry dosazovat topology data myslím.. ale já sem se slimem na RGH a mechaniku mám nedotčenou. je to pro mě výhodnější, live oželím. hry spustím uplně všechny apod ;)

Odkaz ke komentáři

tak to netuším, flash sem si nechal udělat tenkrát na Phat modelu, ale vím že teď musíš mít vlastně flash LT 3, k tomu musíš mít v pc mechaniku IHAS s firmwarem pro správný vypalování a do každé hry dosazovat topology data myslím.. ale já sem se slimem na RGH a mechaniku mám nedotčenou. je to pro mě výhodnější, live oželím. hry spustím uplně všechny apod ;)

Vidím v podpisu, že máš RGH úpravu + hromadu disků. Taky koukám po verzi se 4Gb ale nechce se mi do toho kupovat žádný pevný disk. Myslel jsem, že můžu hrát z DVD a ty 4G jsou pouze na nějaký GameSave atp. Instalovat na disk snad není potřeba ne? Koukal jsem, že když bych chtěl přidat nějaký disk (vlastní) tak se na něm musí udělat úpravy atp. takže další sra...í. Nic už dneska nemůže být snadný. Co stojí ta RGH úrava a co obnáší krom toho, že musíš mít HDD.

Odkaz ke komentáři

no já mám slim 4gb, a k tomu sem si koupil jen 320gb interni disk a pak si vzal od pc normalni exterák... no ale pokud by jsi chtel hrat z DVD tak ti to RGH nebude k ničemu, protože RGH čip neovlivnuje mechaniku.. ale cena se pohybuje okolo 1200-1500, já sem to do toho vrazil protože se mi to vrátilo.. než abych musel delat flash (cca 500kc) vypalovacka (cca 500-600) a dvd verbatim ( u mě jedno za 50kč :O ) a v xboxu mám 105her ktery sem nemusel palit a jen stahl a prevedl takze si to spocitej jak me se to vyplatilo nez se u kazde hry nervovat s vypalovanim. staci mit jen RGH a nejakej disk, staci treba 250 gb a normalne hru stahnes, rozbalis, prevedes a nakopirujes.

Odkaz ke komentáři

no já mám slim 4gb, a k tomu sem si koupil jen 320gb interni disk a pak si vzal od pc normalni exterák... no ale pokud by jsi chtel hrat z DVD tak ti to RGH nebude k ničemu, protože RGH čip neovlivnuje mechaniku.. ale cena se pohybuje okolo 1200-1500, já sem to do toho vrazil protože se mi to vrátilo.. než abych musel delat flash (cca 500kc) vypalovacka (cca 500-600) a dvd verbatim ( u mě jedno za 50kč :O ) a v xboxu mám 105her ktery sem nemusel palit a jen stahl a prevedl takze si to spocitej jak me se to vyplatilo nez se u kazde hry nervovat s vypalovanim. staci mit jen RGH a nejakej disk, staci treba 250 gb a normalne hru stahnes, rozbalis, prevedes a nakopirujes.

Takhle to zní krásně a rozhodně jsi ušetřil! o tom žádná. Jenže pořád se chci stále podívat na Xlive. Asi budu muset kupovat originálky někde z druhé ruky. Tuším že se nechaj sehnat levně. Když někdo něco dohraje, většinou už nehraje znovu. Každopádně díky za odpověď určitě to pomůže i někomu jinému.

Odkaz ke komentáři

romik:Ty "radoby" moderatore, co placas bludy, ze jsou problemy s RGH? A co se navazis do Tora, ze tu honi prispevky a radi blbe? Ty "inteligente" zapraskanej, Toro je clovek, ktery nejen ze me naucil jak si vse stahnout a pripravit, abych podibnym zlodejum jako jsi ty necpal do chrtanu penize za palenky, u me je to kouzelny dedecek zvlaste v dobe, kdy si kdejaky ksindl za rady necha zaplatit a co hur za spatne rady! Takze pokud si tu honis ksefty s fleshovanim a mazes prispevky o tom, ze RGH je v pohode, pak to jen znaci o tom, jaky jsi super zlodej!!!

Odkaz ke komentáři

Romiku : Já jsem se s ním nedomlouval , aby něco takového napsal - jen jsem si s ním psal o tom jak jsi mne v PM napadl a urážel .

Jinak můžete poděkovat romikovi za to že už zde nebudu radit a psát příspěvky dokud tady bude takový moderátor , který bude mé příspěvky mazat . Údajně radím špatně a takových lidí na foru radí hodně... jen honí příspěvky každý den, ale praxe je jim vzdálená . Mé rady prý vyplývají z neznalosti a forum jsem jen zaspamoval svými 4187 příspěvky .

Určitě zase tyto příspěvky smažeš - aby lidi nevěděli co jseš vlastně zač .

Odkaz ke komentáři

Musíš vyčkat, firmware je hotov a nyní se testuje.

To ano, jestli myslíš to LTU 1.0. Vypadá to slibně.

Jenže co to bude obnášet? Dobrý je, že mám tu iHasku mechaniku práci s abc360 nebo jak to je taky chápu ale ten flash tý mechaniky už není asi úplně snadný.

Četl jsem, že bude potřeba vyměnit tištěný spoj na mechanice za nějaký odemčený, tomu taky ještě rozumim ale pak ten samotný flash s tím USB executorem atp. jsem už moc nepochopil. Nemám moc silnou angličtinu (ani teda češtinu:-D) a do toho bych se už asi nepouštěl.

A stále bych se rád podíval na LIVE i když prý Flash + opatchovaní abc360 hry a vypálení na iHasu + neaktualizace DB z live = celkem klidné hraní na Live. Ale pak se taky dočteš, že ani to ti nepomůže. Myslel jsem, že budu pálit ale asi budu mít míň her a Live v klidu. No ještě uvidím.

Na tomhle fóru je spousta zajímavého ale hodně věcí je tu již více jak 4roky, což je pro dnešní kupce Xek škoda. Ale jinak super forum.

EDIT:

Tohle mě dostalo konečně návod, jak se zbavit banu!

http://www.youtube.com/watch?v=ZxSpv37trxs

Upraveno uživatelem Vodny
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu