cechino Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Čau, stal se mi takový problém. Zapomněl jsem vypnout PS a běžel celý den. Večer jsem ho chtěl vypnout a zaseknulo se. Po restartu mi už nenaběhl obraz, ale zvuk ano. Nezabrala mi ani 5-ti vteřinová resetace po jedno pípnutí. Do safe módu ho dostanu, zobrazí se mi i menu, po system restartu mi opět vypadne obraz. Nevíte co s tím? Nechtěl bych být v servisu za blbce. Jinak HDD je 160GB Fat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Sice ti neporadím, ale můžu ti říct, že to není tím, že by bylo ps celý den zapnuté.. Mě jede takřka nonstop už několikátým rokem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 zkus držet tak aby ti to celkově píplo 3x i se zapnutím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechino Odesláno Listopad 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 zkus držet tak aby ti to celkově píplo 3x i se zapnutím No to mě to hodí obrazovku safe módu. a tam jsem zkpoušel už všechno. a pokaždý, když se to má nastartovat, tak obraz přestane fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dinoko Odesláno Únor 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2015 Muzes to zkusit zapnout naprazdno..mozna to pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dinoko Odesláno Únor 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2015 No to mě to hodí obrazovku safe módu. a tam jsem zkpoušel už všechno. a pokaždý, když se to má nastartovat, tak obraz přestane fungovat. Muzes to zkusit zapnout naprazdno..mozna to pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.