Malinak Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Potřeboval bych helfnout, měním komplet celý pc (od starého AMD po 1155 i3) - tzn. nová základka, procák, ramky, no a zdroj (zatím neberu v úvahu gpu-až později). Nemám tušení, jaké konektory bych měl na zdroji mít pro Intel H61M základku (jenom vím, že bude stačit 500W). V ostatních věcech se vyznám ale se zdrojem potřebuju poradit. Co je nutností, pokud bych chtěl grafiku buď GTX460 nebo HD7770(je potřeba konektor na napájení gpu?)atd... Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514008O0V41NL18BF ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malinak Odesláno Listopad 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 Už ho dokonce i mám, ale jinak všem mooc děkuju za pomoc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 Ten,co jsem ti poradil jsi vzal?:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malinak Odesláno Listopad 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 Pointa tohodle threadu byla ta, že chci poradit, co za konektory potřebuju a popř. jestli více W...ale hlavně že se sem podívalo přes 20 lidí ;) Btw jo, frčím na něm :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 já jsem ti poslal ten,kterej ti tam půjde,víc nebylo potřeba ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.