skiz- u suck Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 (upraveno) Jak přeformátovat ISO do ISO2GOD - spustíme program ISO2GOD -> klikneme na Add ISO > Image Locations (vybereme námi zvolené ISO(hru)) -> Output Location (cesta, kam se nám uloží GOD formát) -> nezaškrtáváme SAVE REBUILT ISO IMAGE a zvolíme cestu, kam se jakoby nové ISO má uložit -> následuje zmáčknutí Add ISO a poté dáme CONVERT Jak vyextrahovat hry přes Xbox Image Browser - spustíme program -> klikneme vlevo nahoře na záložku FILE -> Open Image File -> klikneme ihned na první řádek rozbaleného ISO souboru -> EXTRACT -> zvolíme složku, kam chceme vyextrahovanou hru uložit Doporučuji hry extrahovat přes program Xbox Image Browser, z důvodu úspory místa a možnosti mazání složky SystemUpdate pro majitele Xboxu ne vždy s nejnovějším Dashboardem Jak Smazat $SystemUpdate - ISO soubor vyextrahujeme přes Xbox Image Browser -> vyextrahovanou složku otevřeme najdeme zde několik složek a souborů -> označíme složku $SystemUpdate-> Smazat Jak nakopírovat hru přes externí HDD/flash disk na interní HDD Xboxu 360 - nejprve se ujistíme, že máme zařízení správně naformátované do formátu FAT32 (pokud nemáme, tak tak učíníme -> otevřeme Počítač -> na flash disk nebo externí HDD klikneme pravým tlačítkem -> Formátovat -> zde vybereme FAT32 a klikneme na FORMÁTOVAT) -> nakopírujeme obsah vyextrahovaných ISO souborů na USB disk -> USB disk strčíme do Xboxu -> ve FSD nalistujeme záložku File Manager -> na jedné straně vybereme interní HDD a na druhé straně USB disk -> označíme složku z USB disku a zmáčkneme LB + A -> začne to kopírovat na interní HDD -> po dokopírování potvrdíme tlačítkem A ->zkontrolujeme Library a hra bude zobrazena Nastavení cesty FSD ke složkám s hrami - zapneme Xbox -> necháme načíst FSD -> nalistujeme Settings -> otevřeme Game Paths ->zde zvolíme cestu k Vaší složce s hrami ->potvrdíme ->dáme Deep Scan např. na číslo 5 -> uložíme a zavřeme Doporučuji si na Interním HDD vytvořit složku např. Hry/Games nebo něco podobného, kam si hry budete ukládat podle toho si pak také nastavíte cestu v Game Paths. Do této složky také samozřejmě budete kopírovat svoje vyextrahované hry z USB disku. Zobrazení teplot CPU, GPU, Memory, Case, HDD, Internetového připojení ve stavové liště stačí pouze zmáčknout pravou páčku, nebo v Settings zaškrnout příslušné tlačítko pro zobrazení (upřesním později) Nastavení větráků ve FSD toto je zcela individuální, také záleží na revizi Vašeho Xboxu, vlastním revizi Jasper a mám nastaveno rychlost ventilátorů na 65% což mi přijde úplně ideální pro teploty, které nepřesahují 65 stupňů Celsia a pro jejich hluk ;). Jinak, jak již jsem zmínil u každého je to individuální (záleží na poloze Xboxu, na teplotě prostředí, zanešení větráků apod.). Dodatek: dokud jsou teploty do 80 stupňů Celsia je vše v pořádku, jelikož skoro veškerá elektronika pracuje právě při teplotě 80 stupňů Celsia. Časem se budu snažit nahrát i fotky k jednotlivým bodům (budu se snažit v co nejkratším čase). Doufám, že tímto návodem někomu pomohu hlavně začátečníkům. Pro více zkušenější uživatele modifikovaných konzolí, budu jenom rád, když mi doplníte, nebo poradíte ;). Upraveno Listopad 8, 2012 uživatelem skiz- u suck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado Odesláno Březen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2013 Prosimte kdyz nastavim cestu u jednoho disku mi to jede dam druhy nastavim cestu a nejde to nic nenajde nevis kde muze byt problem? Mam externi hdd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barakura Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 Prosím o radu Potřeboval bych promazat hdd. Před jtagem jsem měl nahrané hry na hdd. Přes 100Gb. Těd bych potřeboval staré save a hry vymazat a nahrát hry pro jtag. Ale nevím kde na disku jsou uložené a bojím se něco smazat. Děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.