skiz- u suck Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2012 (upraveno) Jak přeformátovat ISO do ISO2GOD - spustíme program ISO2GOD -> klikneme na Add ISO > Image Locations (vybereme námi zvolené ISO(hru)) -> Output Location (cesta, kam se nám uloží GOD formát) -> nezaškrtáváme SAVE REBUILT ISO IMAGE a zvolíme cestu, kam se jakoby nové ISO má uložit -> následuje zmáčknutí Add ISO a poté dáme CONVERT Jak vyextrahovat hry přes Xbox Image Browser - spustíme program -> klikneme vlevo nahoře na záložku FILE -> Open Image File -> klikneme ihned na první řádek rozbaleného ISO souboru -> EXTRACT -> zvolíme složku, kam chceme vyextrahovanou hru uložit Doporučuji hry extrahovat přes program Xbox Image Browser, z důvodu úspory místa a možnosti mazání složky SystemUpdate pro majitele Xboxu ne vždy s nejnovějším Dashboardem Jak Smazat $SystemUpdate - ISO soubor vyextrahujeme přes Xbox Image Browser -> vyextrahovanou složku otevřeme najdeme zde několik složek a souborů -> označíme složku $SystemUpdate-> Smazat Jak nakopírovat hru přes externí HDD/flash disk na interní HDD Xboxu 360 - nejprve se ujistíme, že máme zařízení správně naformátované do formátu FAT32 (pokud nemáme, tak tak učíníme -> otevřeme Počítač -> na flash disk nebo externí HDD klikneme pravým tlačítkem -> Formátovat -> zde vybereme FAT32 a klikneme na FORMÁTOVAT) -> nakopírujeme obsah vyextrahovaných ISO souborů na USB disk -> USB disk strčíme do Xboxu -> ve FSD nalistujeme záložku File Manager -> na jedné straně vybereme interní HDD a na druhé straně USB disk -> označíme složku z USB disku a zmáčkneme LB + A -> začne to kopírovat na interní HDD -> po dokopírování potvrdíme tlačítkem A ->zkontrolujeme Library a hra bude zobrazena Nastavení cesty FSD ke složkám s hrami - zapneme Xbox -> necháme načíst FSD -> nalistujeme Settings -> otevřeme Game Paths ->zde zvolíme cestu k Vaší složce s hrami ->potvrdíme ->dáme Deep Scan např. na číslo 5 -> uložíme a zavřeme Doporučuji si na Interním HDD vytvořit složku např. Hry/Games nebo něco podobného, kam si hry budete ukládat podle toho si pak také nastavíte cestu v Game Paths. Do této složky také samozřejmě budete kopírovat svoje vyextrahované hry z USB disku. Zobrazení teplot CPU, GPU, Memory, Case, HDD, Internetového připojení ve stavové liště stačí pouze zmáčknout pravou páčku, nebo v Settings zaškrnout příslušné tlačítko pro zobrazení (upřesním později) Nastavení větráků ve FSD toto je zcela individuální, také záleží na revizi Vašeho Xboxu, vlastním revizi Jasper a mám nastaveno rychlost ventilátorů na 65% což mi přijde úplně ideální pro teploty, které nepřesahují 65 stupňů Celsia a pro jejich hluk ;). Jinak, jak již jsem zmínil u každého je to individuální (záleží na poloze Xboxu, na teplotě prostředí, zanešení větráků apod.). Dodatek: dokud jsou teploty do 80 stupňů Celsia je vše v pořádku, jelikož skoro veškerá elektronika pracuje právě při teplotě 80 stupňů Celsia. Časem se budu snažit nahrát i fotky k jednotlivým bodům (budu se snažit v co nejkratším čase). Doufám, že tímto návodem někomu pomohu hlavně začátečníkům. Pro více zkušenější uživatele modifikovaných konzolí, budu jenom rád, když mi doplníte, nebo poradíte ;). Upraveno Listopad 8, 2012 uživatelem skiz- u suck Citovat
rado Odesláno Březen 7, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2013 Prosimte kdyz nastavim cestu u jednoho disku mi to jede dam druhy nastavim cestu a nejde to nic nenajde nevis kde muze byt problem? Mam externi hdd. Citovat
Barakura Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Odesláno Září 29, 2013 Prosím o radu Potřeboval bych promazat hdd. Před jtagem jsem měl nahrané hry na hdd. Přes 100Gb. Těd bych potřeboval staré save a hry vymazat a nahrát hry pro jtag. Ale nevím kde na disku jsou uložené a bojím se něco smazat. Děkuji za odpověd Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.