Cenich11 Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Zdravim, u těch nových Most Wanted mám problém. Jednou jsem je při hraní minimalizoval a od té doby je mám v okně , ikdyž to znovu zapnu .. Jak to zas maximalizuju ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 alt + enter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cenich11 Odesláno Listopad 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 Moc dík ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indy1468624512 Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 mám problém hned na začátku, jak si beru to Porsche, tak mám zmáčnout Num 6 ale na notebooku to nereaguje, nemám samostatnou numerickou klávesnici, nevíte co stím? kromě toho kupovat klávesnici, nebo PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikhaw Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 mám problém hned na začátku, jak si beru to Porsche, tak mám zmáčnout Num 6 ale na notebooku to nereaguje, nemám samostatnou numerickou klávesnici, nevíte co stím? kromě toho kupovat klávesnici, nebo PC zmačkni Shift+(a nejake to čislo na hoře nad pismenky Nemačkej hlavně F1-F12) Nebo si zmačkni ALT+SHIFT A přepne se ti to do aj a bude ti fungovat to nad pismenky (POZOR Změni se ti dočasně Z s Y ale jak vypneš hru zas pujde CZ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indy1468624512 Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 zmačkni Shift+(a nejake to čislo na hoře nad pismenky Nemačkej hlavně F1-F12)Nebo si zmačkni ALT+SHIFT A přepne se ti to do aj a bude ti fungovat to nad pismenky (POZOR Změni se ti dočasně Z s Y ale jak vypneš hru zas pujde CZ) Jo, to jsem samozřejmě zkoušel, ale nejde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.