Sukacek Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 ahoj vsem, prosim vas o radu ohledne spusteni teto hry. Stahnul jsem si ji zde na foru z threadu 10/2007 ISO Games, ale po spusteni mam jen cernou obrazovku (dneska tech cernych obrazovek mam nejak moc). Snazil jsem se k tomu neco najit a mam pocit, ze jsem sosnul NUKED verzi (Castlevania_Dracula_X_Chronicles_USA_PSP-pSyPSP). Da se s tim neco udelat nebo mam stahnout jinou verzi? nebo delam neco spatne? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 no v 10/2007 by NUKED verze neměla bejt,zkus sosnou nakou verzi třeba torrentů,třeba najdeš nakej PROPER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Astaroth Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 zmackni R kdyz poustis psp jdi do -> Configuration zmen UMD MODE dokud tam nebude: Sony NP9660 -NO UMD- mel sem stejnej problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sukacek
ahoj vsem,
prosim vas o radu ohledne spusteni teto hry.
Stahnul jsem si ji zde na foru z threadu 10/2007 ISO Games, ale po spusteni mam jen cernou obrazovku (dneska tech cernych obrazovek mam nejak moc).
Snazil jsem se k tomu neco najit a mam pocit, ze jsem sosnul NUKED verzi (Castlevania_Dracula_X_Chronicles_USA_PSP-pSyPSP).
Da se s tim neco udelat nebo mam stahnout jinou verzi? nebo delam neco spatne?
Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts