shad Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 Zdravím chtěl bych poprosit o radu ohledně zakoupení jakého si doplňku do hry test drive unlimited 2 přes playstation store.Zakoupil jsem možnost vstupu do kasína ale hra mě u kasína neustále odkazuje právě na playstation store kde si ho mám zakoupit ale já ho již zakoupen ,stáhnut a nainstalován mám.Udělal jsem někde chybu? Zakoupeno a hned stáhnuto a nainstalováno.Vše proběhlo v pořádku A ještě jedna maličkost.Je to super simulátor ale nešlo by nějak změnit stav konta :-) o pár nul :-) Na youtube jsou nějaký many hacky ale trochu nesrozumitelné. Dík a Moc děkuju za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny1998CZ Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 1) k problému nic nevím 2) hacky na ps3 nejdou a podle mě ani nejsou potřeba 3) příště bych psal spíš sem http://console-forum.net/tema/83412-test-drive-unlimited-2/page18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.