Myrisek Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 Zdravím, mám dotaz. Když instaluju hry ze steamu, tak sem mi defaultně stahujou do C:program files, možnost změnit cílový adresář mi to nenabídne. Nikde na steam účti jsem to nenašel, neví někdo, jak to změnit ?:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crashíčeq Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 Tuším, že to změnit nejde. Hry se instalují automaticky na disk, kde je nainstalován STEAM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Myrisek Odesláno Listopad 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 Už jsem to zjistil, kde je steam, tam jdou hry, dík :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 nový update to umožňuje mám beta update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Myrisek
Zdravím, mám dotaz. Když instaluju hry ze steamu, tak sem mi defaultně stahujou do C:program files, možnost změnit cílový adresář mi to nenabídne. Nikde na steam účti jsem to nenašel, neví někdo, jak to změnit ?:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.