Mock Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 [TABLE=width: 100%] [TR] [TD]Zdravím, potřeboval bych pomoct. Snad většina tenhle problém řešila. Vyřešením tohoto problému je to, že musíte smazat a vytvořit nový soubor, který nastavíte jenom pro čtení. Ovšem zde nastává můj problém. Jelikož to je jen pro čtění, nemůžu upravovat nastavení, co se ovladaču a klávesnice týče, prostě si nemůžu nastavit bindy. Co jsem vyčetl, vyřeším to tím, že to "jenom pro čtení" zruším, ovšem to mi nepůjde hra. Neví někdo jak tohle vyřešit? Nebo nebyl by někdo ochotný, kdybych mu poslal bindy, nastavit mi to a poslat soubory, které bych jen přepsal? Díky [/TD] [/TR] [/TABLE] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Listopad 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 UPuju, potřebuju to nějak fixnout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.