maxkane Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 Doteď jsem neměl s HDD žádný problém, hry se mi krásně ukazovaly, až teď jsem si koupil nový 2tb disk a ejhle hry mi to nevyhledá, nevíte co s tím??? Předtím jsem měl 500gb, externí s vlastním napájením, teď mám 2TB, externí s vlastním napájením. Oba jsou formátované na FAT32 tak nechápu, v čem může být problém. Jinak přes manager v xboxu mi hry spustit jdou....jen v freestyledashboardu mi to už nenachází hry jako předtím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxkane Odesláno Listopad 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 tak záhadu jsem polorozlousknul, stačí jen rozdělit disk aby ten fatkový byl menší než 1TB ale pořád nevím jakou je schopný xbox schroupat velikost toho disku. Nicméně pokus s rozdělením na 2x450gb a zbytek, nevyšel našlo to jen ten první fatkový disk ten druhý už ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.