maxkane Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 Poradil by mi někdo jak nainstalovat nový dashlunch 3,04 do Freestyle dashe??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxkane Odesláno Listopad 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 už není třeba, už jsem si poradil dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 Můžeš mi napsat jak to udělat? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxkane Odesláno Listopad 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 Můžeš mi napsat jak to udělat? :) najel jsem si přes FSD 3 do správce souborů, najel jsem do složky kde je nainstalovaný FSD a tam je složka s dashlunch, přímo z toho se spustí program dashlunch a po spuštění ti to dá možnost updatovat (ale musíš být připojený k internetu) a pak už tě to vyzve k restartu a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 Aha takže už to teda mám.. Díky za radu :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.