MamPandu Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 Zdravím, mám prosbu, ve výběru mini-notebooků se tolik nevyznám, proto hledám nějaký mini-notebook který by vyhovoval mým podmínkám: Nový Co nejlevnější Značka: nezáleží Pamět: 100gb by bohatě stačilo Reproduktory + výstup na sluchátka Zabudovaný mikrofon Přehrál by: Mp3, Mp4 a Avi USB 3.0 (jen takové +) Dobrý k práci (psaní textů..) WI-FI (hlavní) Aby rozjel Counter-Strike 1.6 :D (blbost) No nějak asi takto .. Pokud by mi někdo pomohl hledat, budu rád. Děkuji. S pozdravem MamPandu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 no v dnešní době netbook no.. to je v podstatě jedno jakej si vybereš.. všechno to má tak mizernej výkon, a všechny stojí cca okolo 6ti tisíc.. něco jinčího jsou ty s uhlopříčkou 11,6 a víc.. já osobně bych z těch malejch luder bral tenhle: http://www.alza.cz/acer-aspire-one-d270-26ckk-cerny-d360941.htm jen přeinstaloval na windows :) v dnešní době už to není boom, netbooky ustoupili a nahrazují je tablety.. takže výběr je na tobě.. vetšinou to má 1GB ram, 250-320GB disk, wifi, bluetooth, dvoujádrovej procesor ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MamPandu Odesláno Listopad 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 Dík. Mám teblet ale je k h*vnu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 já vím, já bych tablet taky nechtěl :D ale dnes už jsou ty netbooky dead mi přijde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 Já mám doma jeden ,ale je bez harddisku,nechal bych ti ho za 1200kč...pokud by jsi chtěl,je to asus eee pc 900ha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 hele ja bych ten mini notas vzal ozvy se me do pm a domluvime se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.