Pišta 69 Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 zdravím , mám dotaz, pokud chci hrat hry bez toho aniž bych používal DVD jelikož mě štve mechanika a neustalí hledání nebo prohrabávání nosičů musím jej oflashovat RGH nebo je i jiná možnost ? .. dále pak pokud se najde někdo kdo by se toho ujal jelikož programátor je na dýl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 jediná možnost, jak hrát hry přímo z HDD bez nutnosti DVD, je RGH. Zde na forumu najdeš spoustu flasherů co to provádí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pišta 69 Odesláno Listopad 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 :bash: Mohl by mě někdo nasměrovat ? Respektive kde najdu někoho kdo je dělá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 Flasheři co provádí tuto úpravu najdeš v sekci prodám... jen tak od oka střelím kdo to provádí jamesonman, xmod, rendis, najdi si někoho nejblíž tobě a zavez mu to tam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.