tuningrob Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 Dobrý den, koupil jsem si sestavu (pouze case) a zjišťuju že má nedokonalosti. Při zatížení systému, ve většině případech naskočí klasická hláška ''program neodpovída'' tak mi začne pískat HDD v jednosekundových intervalech. Písknutí je douhe pul sekundy. Nepřestane to, dokuď se system nevzpamatuje a opět nerozběhne. Například instaluju program, něco dělam na ploše a mezitím zapnu chrome a v tu chvíli se ozve pískani. Komp je zahlceny a nic neděla. ZJistil jsem, že když lehce zatlačím na HDD v určitém míste tam pískani přestane dokud neoddělam prst. Je to mechanické pískaní tzn. v tom HDD co se točí o něco dře, žadny reprak tu nemam. HDD mam v CASEu uložený svisle přichycený na sloty ROM z boku(ty plechy) HDD je značky Hitachi 120GB, mam system W7 64 bit. Podle HDD health programu je na 94% svého zdraví. Nerad bych kupoval nový HDD. Všem děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.