hamsterkocz Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Ahoj mám takový problém rozbila jse mi TV takže teť na chvili používám starou,když jsem ps3 napojil přes chinche nebo jak se to jmenuje zapnuho dam AV 1 nebo 2 ale stějně mi obraz nenaběhne a mám pořád černo nevíte čím by to mohlo být?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spectic Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Měl jsem úplně stejný problém, který mě donutil se sebrat a běžet koupit monitor s HDMI vstupem :-D Do televize jsem ovšem používal cinch kabel z ps one a ps2.. Třeba jsou ty kabely jiné a pro ps3 musíš mít originál z balení, netuším.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Mozna by stacilo podrzet tlacitko power vic jak 3 sec..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hamsterkocz Odesláno Listopad 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Lukan aha díky :D já jsem v ps3 docela amatér :D mám ho sice 3 měsíce ale ani jednou jsem naněm skoro nehral až před týdnem jsem to oživil a zrovna se mi rozbije TV :D jinak ten kabel je origo na ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hamsterkocz
Ahoj mám takový problém rozbila jse mi TV takže teť na chvili používám starou,když jsem ps3 napojil přes chinche nebo jak se to jmenuje zapnuho dam AV 1 nebo 2 ale stějně mi obraz nenaběhne a mám pořád černo nevíte čím by to mohlo být??
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.