Simpi0 Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Ahoj, prosím o pomoc s nastavením routeru a xboxu, aby mi šel XBOX Live. Pokouším se už asi týden připojit ke kámošům do PARTY a nikdy se mi to nechce připojit. Hry online nejsou problém, ale pro mě je důležitá hlavně ta komunikace... Firewall mám vypnutý uPnP zapnutý akorát v síťovým nastavení jsem amatér a vůbec tomu nerozumím, tak jestli by mi někdo kdo má tento router neposlal screeny nebo někdo neporadil jak to všechno nastavit. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 Kdyby jsi se podíval na stránky podpory O2 tak víš jak na to - http://www.o2.cz/osobni/techzona-modemy-pro-adsl-vdsl/zyxel-prestige-660hn-t3a.html?article=293827 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simpi0 Odesláno Listopad 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 dík, hledal jsem to tam, ale tohle jsem nenašel... večer zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.