Williczek666 Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Zdravím. Mám takový problém. Dnes mi došla X360 fat verze s RGH 120gb hdd. Po nějaké době vztekání se, se mi podařilo rozběhnout FTP přes total commander a ethernetový kabel, abych mohl přenášet hry na HDD v xboxu. Problém je, že vždy cca kolem 22% se kopírování zasekne, xbox ukazuje status na spodní liště "idle" a tím kopírování končí. za radu bych byl moc vděčný začínám být celkem zoufalý vzhledem k tomu, že mě vyšel na 6000 a zatím to vypadá, že si nic nezahraju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Mel jsem taky podobny problem s TC tak jsem zacal pouzivat FlashFXP a tam chodi vse bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Propojujes xbox s pc naprimo kabelem nebo to mas pres nejaky switch či router?Ja resil uplne stejny problem se zamrzanim prenosu pres FTP.Me to delalo kdyz jsem to mel propojene pres switch.Jakmile jsem to propojil naprimo mezi pc a xboxem tak vse slapalo vpohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Williczek666 Odesláno Listopad 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 propojuju to naprimo sitakem... poridil jsem si ext. HDD a mam 320gb k dobru, tak aspon neco xD a diky ten FXP zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 jestli to davas na exterak tak je stejne mnohem rychlejsi to na nej nakopcit naprimo pres usb od ty doby co mam exterak u xka uz ftp prakticky nezapnu vyjde mi i rychlejc nakopirovani na exterak pc a prekopirovani na interni v xku nez bych to tam dostal kabelem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.