boban7 Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 (upraveno) Nevite nekdo o nekom ? Díky za odpoved. Upraveno Listopad 12, 2012 uživatelem boban7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djchose Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Ahoj, bohužel v Plzni asi nikdo nebude, alespoň nevím. Zkoušel jsem se ptát všech lidí co znám a nikdo nevěděl. Vyřešil jsem to cestou do Prahy kde jsem měl xbox do druhého dnes hotov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dennis35 Odesláno Červenec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2013 ahoj, taky sháním někoho na plzeňsku kdo by to předělalm, flash mám od Linuxíka, ale ten je teď nějak mimo, tak sháním někoho na jtag, potřebuju udělat 2 konzole .. nějaký kontakt? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.