DoktorVitek Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 Zdravím! Ve svém příbytku mám neskutečné množství daedrických zbraní, různých cetek, brnění apod. Můj dotaz zní: Kde v Cyrodiilu najdu nějakého kupce který u sebe má víc jak 1000 zlatek? Každý z daedrických itemů má hodnotu kolem 6000. Díky moc za odpovědi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 Nenajdes...teda myslim ze jo...v jednom meste(ted nevim jak se jmenuje ale je to to kde jdes za Joeffrym nebo jak se jmenuje uplne poprve do toho jeho sidla) Tak ta zenska ma myslim 1200 zlata...ale vic nikdo nema...ja tyhle *chybky* vzdycky opravoval modama :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoktorVitek Odesláno Listopad 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 No nakonec se mi podařilo vygooglit, že v Anvilu kousek od brány je kovář (jméno si nepamatuju) a ten má u sebe těch 1200 zlatých. Docela to bolelo když jsem prodával ty drahé věci, ale zase jsem proti jakýmkoliv módům, dokud danou hru nedohraju až do konce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Ja jsem si tam daval mody jen ty co hru *vylepsujou* protoze nektery veci jsou tam naprd...prave jako penize a kolik maj u sebe prodejci...a luky a sipy se kteryma se v zakladni hre neda skoro strilet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.