sooe Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 Zdarec. Od včerejška mám problém spustit pár her na notebooku. Třeba Walking Dead. Pokaždé mi to vypíše chybu : Program nelze spustit, protože v počítači chybí d3dx9_41.dll. Zkoušel jsem spouštět i instalovat jako správce, ale nic nepomáhá. Ovladače nevím jestli s tím mají něco společného, ale jsou aktuální. Budu rád za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 http://pcsupport.about.com/od/findbyerrormessage/a/d3dx9_41-dll-not-found-missing-error.htm zkus si to pročíst,třeba ti to nějak pomůže ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sooe Odesláno Listopad 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 (upraveno) Díky, ale tohle jsem pročítal včera. Ať už zkouším nainstalovat/přeinstalovat DirectX, tak to stejně vždy hodí nějakou chybu... EDIT: VYŘEŠENO Upraveno Listopad 16, 2012 uživatelem sooe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sooe
Zdarec. Od včerejška mám problém spustit pár her na notebooku. Třeba Walking Dead.
Pokaždé mi to vypíše chybu : Program nelze spustit, protože v počítači chybí d3dx9_41.dll.
Zkoušel jsem spouštět i instalovat jako správce, ale nic nepomáhá. Ovladače nevím jestli s tím mají něco společného, ale jsou aktuální.
Budu rád za každou radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.