sooe Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 13, 2012 Zdarec. Od včerejška mám problém spustit pár her na notebooku. Třeba Walking Dead. Pokaždé mi to vypíše chybu : Program nelze spustit, protože v počítači chybí d3dx9_41.dll. Zkoušel jsem spouštět i instalovat jako správce, ale nic nepomáhá. Ovladače nevím jestli s tím mají něco společného, ale jsou aktuální. Budu rád za každou radu. Citovat
0 djmajkl Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 13, 2012 http://pcsupport.about.com/od/findbyerrormessage/a/d3dx9_41-dll-not-found-missing-error.htm zkus si to pročíst,třeba ti to nějak pomůže ;) Citovat
0 sooe Odesláno Listopad 13, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 13, 2012 (upraveno) Díky, ale tohle jsem pročítal včera. Ať už zkouším nainstalovat/přeinstalovat DirectX, tak to stejně vždy hodí nějakou chybu... EDIT: VYŘEŠENO Upraveno Listopad 16, 2012 uživatelem sooe Citovat
Otázka
sooe
Zdarec. Od včerejška mám problém spustit pár her na notebooku. Třeba Walking Dead.
Pokaždé mi to vypíše chybu : Program nelze spustit, protože v počítači chybí d3dx9_41.dll.
Zkoušel jsem spouštět i instalovat jako správce, ale nic nepomáhá. Ovladače nevím jestli s tím mají něco společného, ale jsou aktuální.
Budu rád za každou radu.
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.