dany_ Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 F1 Race Stars jsou arkádové závody se silně stylizovanou grafikou. Barvami se nešetří, známí jezdci mají velké hlavy a hranaté brady, jezdí se v zemích s tratěmi pro oficiální závody, nicméně ve hře je prakticky nepoznáte, protože jsou plné ulítlých prvků. Například v Nemecku se část jede po dálnici v ostrém provozu. O vítězi závodu rozhoduje nejen schopnost brilantně řezat zatáčky, ale i taktická rozvaha se zbraněmi, jako jsou třeba balónky, které na pár okamžiků uvězní protivníka. Prostě klasická arkáda ideální na párty, což potvrzuje i přítomnost split screenu až pro 4 hráče. F1 Race Stars vycházejí 16. listopadu na PC, Xbox 360 a PS3. už to vyšlo: Region: Language: SS Version: 2 (trusted) Source: DVD9 / XGD2 Dashoboard: v2.0.15574.0 Flash: LT+ 3.0 Wave: 16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 Tak jsem to testnul a Sonic All Stars Racing je dle mne lepsi, ale ani tohle neurazi :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Já zkusil demo a moc se mi to nelíbilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.