mysak222 Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Potřebuju poradit, z ničehonic se mi v PSP přestala zobrazovat karta (Sandisk Pro Duo Ultra II 2GB), v počítači jede bez problému, zkoušel jsem ji naformátovat, ale vůbec nic. v PSP jsem vyzkoušel i ostatní karty ale ty jely bez problému. VYŘEŠENO Přešel jsem na nejnovější firmware (3.71 M33-2) zformatoval v psp kartu a šlape uplně v pohodě. Diky všem za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 v pocitaci alespon vyzkousej naformatovat na FAT32 ovladaci panely/nastroje pro spravu/sprava pocitace/sprava disku.....alespon to vyzkousej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mysak222 Odesláno Listopad 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 uz sem vyzkousel, ani tohle nejde, v pocitaci karta bezi ale v psp porad blika kontrolka a hlasi mi to ze karta neni vlozena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 4, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Divny , zkus jeste mspformat , z navodu universal downgrader od tekkena . Nebo zkus psp uplne vypnout vlozit ho do psp a az pak psp zapnout , nedelat to za chodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mysak222 Odesláno Listopad 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Divny , zkus jeste mspformat , z navodu universal downgrader od tekkena . Nebo zkus psp uplne vypnout vlozit ho do psp a az pak psp zapnout , nedelat to za chodu Vyzkouseno, ani toto nejede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 zkus reinstalovat cf,asi to nepojede ale jistosta je jistota... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Listopad 4, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Hm nejak si to asi zreplicil :) Kamosovy to taky udelalo , hral si s kartou , upadla mu a kousek se ulomil , v mobilu mu jede v poho ale v psp uz ne :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hipox Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Mě to taky párkrát dělala, SanDisk 1GB blue, otřel jsem hadříkem konektory a šlo to v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 kamardovi se to taky stalo a mel 1gb sony a vyhodil ji,ted si rikam ze byla asi dobra protoze jsme nevyskouseli zadny format:)jeho problem vyhodil do popelnjice 1000kc :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 desainerr Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 mě to dělá taky tak sem se naštval a urval sem od ní jak je to mezi tema konektorama ty modrý 1mm kousky plastu a jede no problémo(spíš to byla náhoda) nechci aby sis ji znicil este víc ale u me to fungovalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mysak222 Odesláno Listopad 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 tak sem vyzkousel vsechny mozny zpusoby formatovani, kartu sem rozjel v pocitaci, ale v psp vubec. skoda, snad pomuze reklamacka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mysak222
Potřebuju poradit, z ničehonic se mi v PSP přestala zobrazovat karta (Sandisk Pro Duo Ultra II 2GB), v počítači jede bez problému, zkoušel jsem ji naformátovat, ale vůbec nic. v PSP jsem vyzkoušel i ostatní karty ale ty jely bez problému.
VYŘEŠENO
Přešel jsem na nejnovější firmware (3.71 M33-2)
zformatoval v psp kartu a šlape uplně v pohodě.
Diky všem za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts