Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Připojení Xbox360 Arcade do TV karty


midiborec

Otázka

Ahoj přátele. Jsem tu nový a jsem i čerstvim majitelem xboxu. Mam neflesovanou verzi a chtel jsem ho vice mene jen k hrani NHL. Muj problém je ale následujíci. Chtěl jsem hrát přes TV kartu v PC Winfast leadtek dtv 2000h která funguje v PC bez problému.. Jenomže při připojení xboxu přes hdtv cinche (modry, zeleny, červený) vubec nic nejde videt.. Přeskakuje obraz ruzne zeleně a černě. Zkoušel jsem v xboxu nastavovat ruzné rozlišení. V programu v PC jsem také nastavoval ruzné režimy ale pořád to bylo stejné.. Tak jsem to připojil přes klasickej video cinch žluty... Musel jsem nastavit PAL60 a v xboxu také pak jedině v tomhle režimu obraz jakš takš funguje ale ma hroznou kvalitu jako bych jel na rozlišení 360x240 a všechno je takové namázlé... Nevíte nekdo jak to správně zapojit nebo proč mi to přesto hdtv nechce fungovat ? Nepomohl by nejakej update xboxu ? na konektoru v xboxu jsem zkoušel přepinat hdtv a av a nic pořád stejné. Muj zámer byl hrát jako na klasickem PC ale jelo by to z xboxu a mohl bych při hrani používat i plochu PC při jednom kliknuti.. Další monitor tu nemám a LCD u PC ma jen volny VGA vstup. Ten by teoreticky šel zredukovat přes hdmi ale musel bych pořád přepinat monitor na xbox a PC což je dost neprakticke.. TV tu mam obycejnou CRT 55cm což bych si moc teda nepomohl.. Děkuji za odpoved a jakoukoli radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

http://prislusenstvi-herni-konzole.heureka.cz/xbox-360-vga-hd-av-kabel/

+ mozne pouzit VGA prepinac

Nepochopil som, ze na TV karte Winfast leadtek dtv 2000h, si kde strkal komponent? :D To ma aj komponent vstup???

Upraveno uživatelem trezzor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Nadstavce? Najdi mi na nete take foto, alebo to odfot, ako tam na tvojej TV karte (Winfast leadtek dtv 2000h) je aj vstup komponent.

https://www.google.sk/search?q=Winfast+leadtek+dtv+2000h+component&hl=sk&prmd=imvnsfda&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=B9qkUJSKINHKtAbJ5oDgCw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1450&bih=699

Upraveno uživatelem trezzor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak jsem hledal po google a nikde jsem takovej kabel nenašel ani ho nikdo nemel v přislušenství... Je to prostě uplne stejnej jak tento http://www.ixbt.com/monitor/images/leadtek-dtv2000h-plus/in-out.jpg akorat misto žluteho a bíleho je tam modry, zeleny,červený a S--video. Zapojuje se normalne do zástrčky v tv karte AV a pasuje tam... Bud mě ho tam přibalili omylem a karta to nepřehraje nebo nevim teda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu