Pedrochuarez Odesláno Listopad 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2012 Zdravím kopálisty, tak dneska jsem si sokra onlajn nezahrál...vyskočila mi hláška že mám registrovat on-line pass Code. Píšou že ho najdu v balení hry..bohužel už nenapsali kde...Přidali dobrou radu na závěr jestli Vám kód nefunguje tak si ho kupte na Storu... Platit jim za něco co mělo být v ceně hry nehodlám. Setkal se s tím někdo - víte co s tim, kde kód hledat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Nevim jak jsi hledal, ale ja mel ONLINE PASS cislo napsane na karticce v krabice se hrou PES 2013. Podival jsi se poradne..? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedrochuarez Odesláno Listopad 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Bohužel kartičku nemám, pokud ta karta vypadala jako reklamní leták tak je možný že je už někde na smeťáku:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 V kazde krabicce PES2013 ta karticka s KODEM je (hra obsahuje BROZURU a DVE KARTICKY). Tedy asi jsi ji tedy vyhodil... :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedrochuarez Odesláno Listopad 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 OK a díky za nepotěšující zprávy. Mohl by mi někdo vyfotit jak brožura vypadá a jak vypadají ty dvě kartičky? Pokud by byl u 2013ky návod s popisem triků, bránění apod. jako u některých starších verzí, tak ten bych určitě nevyhodil...Vaše on-line kódy samozřejmě nefoťte. Můj mejl: pietroazurino@seznam.cz . Já to du řešit s prodejcem a Konami. Díky moc :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Tady mas fotku co vsechno hra PES 2013 obsahuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedrochuarez Odesláno Listopad 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 Díky, vypadá to jako letáky, takže je to asi v koši. Naštěstí prodejce měl pochopení a kód mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.