xAsassinsx Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Dobrý den prosím vás koupil jsem si kru Kinect Adventures a v tom eště byla nějaká kartička a je tam napsáno KINECT SENSOR CALIBRATION CARD a na druhé straně je nějaký smajlík,který se usmívá prosím vás ví někdo co to znamená ?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 je to kalibracni karta ktera se pouziva pokud se budes poustet kalibraci kinectu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Listopad 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 A to mám pouštět,nebo co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 nemusis asi jen kdyby to spatne snimalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xAsassinsx Odesláno Listopad 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 A jak to mám udělat popřípadě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.