Mathew Stump Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Zdravím:cry::cry:, mám problém s ps3 která mi bliká. Zkoušel jsem to opravit, protože všude píšou že je to YLOD nebo RLOD(je to stejné). Ale po opravě to stále nejde. Tak vás žádám o pomoc pokud někdo neví jak na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vejbuch Odesláno Listopad 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2012 kup nové ps :) na mě se ylody a rlody lepjej fakt moc :D už 4 :D pokud máš FAST tak smůla no tam je to skoro na každém kusu, a i když to opravíš podle YT tak se ti to stejně vrátí :) můžeš leda zkusit ten pražskej servis kterej se ti zaobírá nebo koupit novou PS3 :) už je i kolem 5 500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mathew Stump
Zdravím:cry::cry:,
mám problém s ps3 která mi bliká. Zkoušel jsem to opravit, protože všude píšou že je to YLOD nebo RLOD(je to stejné). Ale po opravě to stále nejde. Tak vás žádám o pomoc pokud někdo neví jak na to.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.