Dede1468623622 Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2012 Ahoj, chci si koupit novej android telefon a rozhoduji se mezi HTC Desire X a Sony Xperia P. Který telefon je podle Vás dostačující? Do teď mám HTC Wildfire a chci rychlejší telefon, takže by mi stačila asi i Nokie 3310 :D. Pro který byste se rozhodli Vy? Vím, že to HTC má mouchy ve videu atd., ale zase je o 2tis. levnější (beru podle ceny od Vodafone pro tarif 599,-). Chci ho využít samozřejmě i na hry, ale jde mi nejvíce o to, aby šlo tak nějak vše plynule. Děkuji předem za odpovědi, rady a Vaše zkušenosti. Děkuju moc! 8) Citovat
0 Eprix Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2012 (upraveno) HTC Desire X - http://mobilni-telefony.heureka.cz/htc-desire-x/specifikace/ Sony Xperia P - http://mobilni-telefony.heureka.cz/sony-xperia-p/specifikace/ Podle specifikací je na hry a všeobecně na vše lepší Sony Xperia P - Lepší foťák, víc RAM, větší rozlišení displaye, interní 16GB pamět. Jediná nevýhoda je že má slabši baterku. PS : Ještě jsem zapoměl dodat že u HTC Desire X je baterka vestavěná, tzn. že pokud se v tomhle nevyznáš tak výměna baterky jenom přez servis, Xperia má baterku, kterou si bez problému vyměníš sám. Upraveno Listopad 16, 2012 uživatelem Eprix Citovat
0 Dede1468623622 Odesláno Listopad 17, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2012 Díky za odpověď, právě ta paměť u toho Sony Xperia P mě štve, interní sice 16GB, ale po přesné stránce je to pak cca 13GB. Furt se rozhoduju.. ale co se týče HW, tak Sony má před tímto HTC navrch. Citovat
0 Eprix Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2012 (upraveno) Pokud to chceš na hry a na to aby ti to šlo plynule tak není nad čím přemýšlet, Xperia má víc RAM tzn. že je plynulejší. Ze základu ti android 4.0.4 vezme zhruba 300-400MB RAM, tzn. že u HTC ti zůstane na práci nějakejch 350-400 a u Xperie 600-700. Upraveno Listopad 17, 2012 uživatelem Eprix Citovat
0 jaccomo Odesláno Prosinec 11, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2012 Jen trochu opravim to co tady nekdo psal o tom sony i tam nejde vimenit baterka proto se tam sim dava s boku prvne si o tom neco prectete. Citovat
0 Dede1468623622 Odesláno Prosinec 12, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2012 Tak jsem šel do HTC Desire X a vůbec ničeho nelituju, telefon šlape perfektně a nemám s ním žádné problémy. Prosím !LOCK! Citovat
0 Trast Odesláno Leden 21, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 21, 2013 HTC Desire X - http://mobilni-telefony.heureka.cz/htc-desire-x/specifikace/Sony Xperia P - http://mobilni-telefony.heureka.cz/sony-xperia-p/specifikace/ Podle specifikací je na hry a všeobecně na vše lepší Sony Xperia P - Lepší foťák, víc RAM, větší rozlišení displaye, interní 16GB pamět. Jediná nevýhoda je že má slabši baterku. PS : Ještě jsem zapoměl dodat že u HTC Desire X je baterka vestavěná, tzn. že pokud se v tomhle nevyznáš tak výměna baterky jenom přez servis, Xperia má baterku, kterou si bez problému vyměníš sám. HTC Desire X mám a nemá vestavěnou baterii, je normálně vyměnitelná. Sony Xperia P je možná dobrá, ale nelze do ní vložit paměťová karta, takže má pouze těch 16 GB paměti, plus něco sebere systém, tak cca 13GB. Bez paměťovky je to na nic, když hraješ hry. V telefonu mám paměťovku 32GB a pomalu mi nestačí. Citovat
Otázka
Dede1468623622
Ahoj,
chci si koupit novej android telefon a rozhoduji se mezi HTC Desire X a Sony Xperia P.
Který telefon je podle Vás dostačující? Do teď mám HTC Wildfire a chci rychlejší telefon, takže by mi stačila asi i Nokie 3310 :D.
Pro který byste se rozhodli Vy? Vím, že to HTC má mouchy ve videu atd., ale zase je o 2tis. levnější (beru podle ceny od Vodafone pro tarif 599,-).
Chci ho využít samozřejmě i na hry, ale jde mi nejvíce o to, aby šlo tak nějak vše plynule.
Děkuji předem za odpovědi, rady a Vaše zkušenosti. Děkuju moc! 8)
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.