Lamar Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Je tu nekdo z Karvine a okolí(i Ostrava) kdo by mohl vykutit CFW na slima.Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 já:) stačí mi zavolat(nebo i napsat) na mobil a domluvíme se,musíš se akorát nějak dostat do poruby...ostrava-poruba...dělám jedno psp za 300,-...během 2min by to bylo i s vysvětlením... mob: 774840483 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 sry ze to do toho lezu a ja to delam taky v ostrave a poplatek je dobrovolny a delm to vetsinou v shopping parku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chazyk Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 Ahoj,maziku,psal jsem ti PM,slo by to tedka nekdy?Ve ctvrtek bych mel mit kartu a nemuzu se dockat az budu moct zahrat hry z netu:!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ellemenT Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 (+|___|+) : vypada to,ze tady pritel chazyk se na tebe vysral :D zkus hadat proc ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lamar Odesláno Listopad 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 V Ostrave budu snad v sobotu tak se kdyztak jeste ozvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lamar
Je tu nekdo z Karvine a okolí(i Ostrava) kdo by mohl vykutit CFW na slima.Dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts