kruta Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Zdarec, nemáte někdo nějakou funkční verzi GTA 3 na EVO 3D?Z marketu mi jí koupit nejde, a warez verze nejdou .. píšou že přestali pracovat, nebo je zapnu, zčerná obrazovka a nic se neděje:roll:.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 coolina Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 http://free4phones.blogspot.cz/2012/06/android-grand-theft-auto-3-full-free.html mě tohle osobně jelo na Xperii play.Postupoval sem podle návodu a v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Listopad 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Já si stáhnul přímo i balík her na EVO 3D a funguje mi z nich snad jenom Fifa 12 z těch 60 her:dozey: .. ostatní píšou že aplikace přestala pracovat, to samé i GTA.Je tam ICS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kruta
Zdarec, nemáte někdo nějakou funkční verzi GTA 3 na EVO 3D?Z marketu mi jí koupit nejde, a warez verze nejdou .. píšou že přestali pracovat, nebo je zapnu, zčerná obrazovka a nic se neděje:roll:.Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.