SIMČA Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Ahoj chci se zeptat neznáte to náhodou někdo?! :-( už aspoň 3x se mi to oběvilo při zapnutí PC,ale když jsem dala F1 jak je tam napsané rozlel se mi normálně jako vždy.děkuji všem za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SIMČA Odesláno Listopad 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 hmm tak asi už to mám snad se mi pravděpodobně netočí ventilátor na CPU!!! ale pokud máte jiný názor klidně písněte :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barthezz Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 No nejlepsi je se podivat jestli se ti fyzicky ten vetrak opravdu toci nebo ne, jestli ano a stejne ti to pise - tak je to jen tim, ze se zacne tocit o chvily pozdejc po BIOS diagnostice. V tom pripade je to v poradku, uz je to proste jen starsi vetrak / a mela by jit v BIOSu vypnout kontrola FANu, poprp. koupe noveho cpu. Podival bych se jestli ho nemas zanesenej prachem [to by mohlo taky brzdit ten vetrak pri startu PC] No a jestli se ti fakt netoci ani po tom F1 tak to radsi ani nezapinej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Nejdříve zkontroluj teploty.A vypni i kontrolu cpu v BIOSu jak psal nademnou.Skontroluj také správné zapojení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SIMČA Odesláno Listopad 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 dík,při čištění manžel zavadil o spínač,který je trochu volnější a ten se vypnul!! teď už to funguje!! už to i slyším na vlastní uši :-) díky za odpovědi a rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SIMČA
Ahoj chci se zeptat neznáte to náhodou někdo?! :-( už aspoň 3x se mi to oběvilo při zapnutí PC,ale když jsem dala F1 jak je tam napsané rozlel se mi normálně jako vždy.děkuji všem za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.