filacek Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Ahoj, sem v tomhle novacek tak bych se rad zeptal. Jak je to s prodavanim a vymenovanim slotu u her. Chapu to asi tak ze musim dotycnemu rict svuj ucet z ktereho si to stahne na svoji konzoli? S hrami stazenyma diky PS plus to jde taky? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pjaty Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 Ja se v tom taky moc nevyznam ,ale s PSplus to de (overeny) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 craig27 Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 Taky by mě zajímalo jak je to s nakupováním slotů. Borec mi nabízí Battlefield 3 vč. dlc Back to Karkand s online passem že když mu pošlu peníze že mi obratem pošle heslo a email s přihlašovacími údaji k jeho účtu na jeho PS3 a že si můžu hru normál stáhnout a hrát ale mám obavy aby mi to jelo hlavně multiplayer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 S jednim PSN uctem se jde prihlasit na 2 konzolich tudiz ano musis mu dat svoje pristupove udaje a on bude mit pristup k tomu co mas v download listu to craig27 jed by ti to melo bez problemu PS: pokud si na storu koupite hru s multiplayerem napr. fifa12 tak ty hry uz v sobe maji online pass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
filacek
Ahoj, sem v tomhle novacek tak bych se rad zeptal. Jak je to s prodavanim a vymenovanim slotu u her. Chapu to asi tak ze musim dotycnemu rict svuj ucet z ktereho si to stahne na svoji konzoli?
S hrami stazenyma diky PS plus to jde taky? diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.