seznam88 Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 mám problém z hrou wanted weapons of fate na jinym foru sem se dočet že si mám stáhnout dash launch 3.04 který nemám a také xbox dashboard updatnout na verzi 16197 jelikož já mám 15574 ale bojím se že když ten dashboard updatnu na verzi 16197 že mi nepujde rgh nebo vubec hrat hry proto sem se chtěl zeptat jestli to updatnu jestli se mi z rgh něco nestane a když tak se chci zeptat jak se instaluje dash launch 3.04 předem dík za odpověd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 RGH aktualizuj jedině progem J-Runner: http://console-forum.net/tema/146075-navod-na-aktualizaci-db-15574-programem-j-runner DashLaunch je na auto-startování xboxu s RGH třeba do FreeStyleDash3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.