Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Poskitovatel internetu šidí..

koreko

Otázka

AHoj. Rád bych se zeptal, jak na tom jsem. Před nedávnem jsem začal nahrávat a točit LP,co mně však zarazilo bylo to,že Upload na YT trvá jak psovi eání.. Tak jsem šel na rychlost.cz a tam jsem zjistil tohle :

Download: 2 572,44 kbit/s (321,56 kB/s)

Upload: 249,84 kbit/s (31,23 kB/s)

Teoreticky lze: za hodinu za den za týden za měsíc

stáhnout 1 157,60 MB 27,78 GB 194,48 GB 777,91 GB

nahrát 112,43 MB 2,70 GB 18,89 GB 75,55 GB

Tudíž mně to velmi vytočilo,protože platím 300Kč , a větší UPload jsem mněl, ikdyž jsem mněl internet za 50Kč se sousedami dohromady...

Nevím,jestli mně nějak šidí,protože jsem si zaplatil myslím 2MB/S nebo 1MB/S , ale toto?

Poradíte mi?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Internet nevím, od koho je..To zařizuje matka, a tarif by mněl být ty 2MB/s ... Jinak se vymlouvali,že máme špatné PC, ale moc tomu nevěřím,když má 4jádra s 3.6GHz a 8GB ram.. Jsem si říkal,že bych šel ke GEMNETU, kteří nabízejí 5MB/s za 300Kč,ale to se mi moc nezdá.. :)

Dá se to nějak zjistit přes PC ten tarif a ta firma?

Odkaz ke komentáři

• 0

tak ten poskytovatel by mohol mat aj svoj web s tarifami, ale ked sam nevies od koho a aky program si platite, tak nic neporiesime :D Ale ked tak pozeram aku si dal rychlost, tak ten upload by sedel k tomu downloadu...casto sa to pohybuje okolo 10xnizsi upload od downloadu ;-) (ja mam cez optiku down 30Mb/s a up 3Mb/s).

Upraveno uživatelem trezzor
Odkaz ke komentáři

• 0

No tak ten download je vcelku slušný, ale ten upload je děs.. Kdybych si něco připlatil,tak bych mohl mít internet od O2, ale nevím.. Ono by se šiknul ten upload dát tak na 300mb/h ale to fakt netuším,na kolik to vyjde.. Kdyžtak napište,jaké máte připojení :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Fascinuje mě že můžeš napsat takový blábol. Že tě někdo šidí, za prvé nevíš kdo je tvůj poskytovatel a za druhé ani nevíš jaký máš profil. Místo vylejvání srdíčka do topicu, zatahej maminku za sukni ať ti to řekne.

Odkaz ke komentáři

• 0

Chlapce. Mas silne mezery v jednotkach. Nejprve si zjisti rozdil mezi MB Mbps Mb Mb/s a MB/s

Az to budes vedet, tak si zjistit jakou mas mit rychlost internetu a az budes vedet tohle, tak to sem napis.

Nasledne si zjisti jakou mas agregaci.

Driv nema cenu resit cokoliv vic.

Odkaz ke komentáři

• 0

Hlavne pri takom lacnom internete máš na 99% agregáciu, takže aj keby si mal papierovo mať povedzme 2Mb/s, ale s agregáciou napr. 1/10, takže reálne 200Kb/s. Naviac aj pri rádovo drahšom internete, nemáš ŽIADNU garanciu, takže aj keby ti to nešlo vôbec, podľa zmlúvy by to bolo ok. Internet s garanciou majú väčšinou firmy a stojí niekoľko desať násobne viac ako ten tvoj. A dávaj si pozor čo na internet píšeš, kedže tvoj ISP, ťa môže žalovať za kazenie dobrého mena (kedže tvrdíš, že ťa podvádza, pri tom iba ty nemáš naštudovanú zmlúvu.)

Odkaz ke komentáři

• 0

Aha, dobré vědět. Tak já teda půjdu za maminkou,a zeptám se na ty nějaké papíry ohledně koupě. Jinak když píšu na klávesnici,tak dělám víc chyb... Ono mněl jsem se zeptat taky na Ping a stabilitu atd.. Pokud jsou o těchto věcech nějaké stránky,tak napište, protože v těchto věcech jsem ůplný mudla... Ozvu se,až budu mít více infa :)

Díky za pomoc :)

Odkaz ke komentáři

• 0

ani sa nemusis uz ozyvat, som si isty, ze to mas dobre :D Asi idealne je mat internet cez opticku siet (prevazne su to panelaky, ku ktorym tahaju opticke kable), tu uz nie je nic zdielane, ziadna agregacia. Ja mam taky program, kde je down 30Mb/s a up 3Mb/s a ten je aj vzdy dodrzany. Viazany je na 24 mesiacov za 18 Eur s prvymi 6 mesiacmi za 6 Eur .

Upraveno uživatelem trezzor
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu