neo.a Odesláno Listopad 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2012 čau jsem nějakej zmatenej či co ale po dlouhý době si registruju kreditku a chce to po mě: enter the billing address that is on file with your credit card company. no a co tam mám zadat? svojí adresu nebo adresu kde byla kreditka vydána? vůbec mi to nic nebere, zkusil sem všechno.. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Listopad 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2012 jo taky jsem na to koukal jak z jara ale normalne jsem vypnil adresu kde bydlim 3x jsem tam dal ulici a cislo popisne za kolonku state/provincie jsem napsal karlovy vary jako kraj :D a normalne zip code jako PSC a mesto samozrejme jako mesto a vzalo to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Listopad 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2012 Ja si adresu vždy vymyslel a vždy me to vzalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barthezz Odesláno Listopad 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2012 jj ja si to taky dycky vymyslel :D ale je pravda, ze na SNAD treba na paypalu se to overuje, ale jinak battle.net, steam, alza atd atd atd...tam sem vzdy dal nejakej nesmysl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Listopad 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2012 já jsem už vážně zoufalej, stále mi to nejde, vždycky mi to šlo a nikdy nebyl problém.. zadám udaje o kreditce, a pak zadávám adresu hned po kreditce kam dám svojí adresu a číslo popisné, do city dám Prahu akorát nevim jestli tam napsat Praha nebo Prague :D :D do state province asi taky prahu a pak psč ale prostě mě to furt vyhazuje už na to nemám nervy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Listopad 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2012 Asi blbej dotaz, ale máš na tý kartě peníze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Listopad 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2012 mám právě, ne moc ale jo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Listopad 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 fakt nikdo nevíte? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.