radiel Odesláno Listopad 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2012 umrela mi fat ps3s cfw 3,55 koupil jsem novou ps3ku s cfw 3,55 stahl si hru znova a nakopiroval jsem stary save, hra ho najde, ale obevi se hlaseni toto neni vas save, je to mozna tim ze nejsem v konzoli jeste nevytvoril psn ucet, což nemuzu pac by se mi natahl update.da se tenhle problem nejak obejit spoofem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 spoofem by to melo jit ale jde to taky tak ze si udelas backup systemu kde mas tvuj cet na externi disk z jedne ps3 a pak to obnovis v te druhe ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biza08 Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 Chci se zeptat co mam stahnou za FW,když potrěbuju aby mi prěhrávali 3D filmy.A kde to stáhnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.