sadak3 Odesláno Listopad 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2012 Zdravím at se snažím jak se snažím, tak mi některý filmy nejdou se zvukem, používám přehrávač OPlayer protže tam jdou krásně titulky a zatím se mi jevil jako nejlepší.. u seriálů nemám problém, ale když si táhnu nějaký film, tak jen jeden z mála mi jde s ezvukem, měl jste někdo takový problém? Poradítě mi co za přehrávač nebo co stím ? :) díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asteri Odesláno Říjen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2013 To ti muzu rict uplne presne :) Protoze tusim od verze 2.0.08 (presne bych se musel podivat doma) dropli podporu pro AC3 kodek z duvodu vysokych licencnich poplatku. Jedina reseni je pouzit jednu ze starsich verzi (pokud mas tedy JB). Tusim 2.0.04 nebo 2.0.06, jedna z techto dvou byla posledni, ktera umela i AC3. Tenkrat to pred aktualizaci upozornovalo, ze si clovek ma udelat zalohu, protoze nevi, kdy se podpora pro AC3 zase vrati. A jak to tak vypada, uz se asi nevrati nikdy kvuli cene. Tak potvrzeno, podporu AC3 odstranili ve verzi 2.0.05, takze 2.0.04 je posledni funkcni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sadak3 Odesláno Říjen 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2013 Ipad už nemám ale vše fungovalo s jiným přehrávačem :) tento byl prostě naprd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.