Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Lego hry

Losky

Recommended Posts

Ahoj, chci se zeptat, koupil jsem si Indiana Jones 2 a multiplayer je super. Obrazovka se půlí úhlopříčkou a každý z nás může si jít kam chce. Před týdnem jsem si koupil novou Star Wars: Complete saga a tady to už tak nefunguje:( Prostě každá postavička je závislá na té druhé a pořád se taháme o to, kdo kam půjde:( Jde to nějak nastavit, aby se obrazovka taky půlila nebo to je takový neduh té hry?

Pokud ne, tak bych chtěl ještě Piráty, ale bojím se, aby to nebylo to samé:(

Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud si nejsi jistej jak to je v dalších lego hrách doporučuju vždy nejdřív mrknout na nějaký video na youtube třeba takhle- Lego Pirates of Caribbean coop walkthrough nebo tak něco a jen mrknout jak to tam fachá.. ve Star Wars mě to taky sr.alo ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud si nejsi jistej jak to je v dalších lego hrách doporučuju vždy nejdřív mrknout na nějaký video na youtube třeba takhle- Lego Pirates of Caribbean coop walkthrough nebo tak něco a jen mrknout jak to tam fachá.. ve Star Wars mě to taky sr.alo ;)

Já jsem tam na to koukal A nějak špatně hledal. Dal jsem tam ten tvůj text a mám radost. Je to řešeno tak, že se obrazovka zase láme, takže se dá chodit nezávisle a to je super. Nevím, proč u Star Wars to tak zkazili.

Díky

Odkaz ke komentáři

No ja mam Indiana Jones jednicku (teda na Wii) a tam je ta obrazovka taky sdilena (teda myslim). Takze asi az u dvojky to tak vymodili. Ale tak to je o komunikaci pri hrani ;) Aspon vice pokecate :D

Ted jsem koukal na video na YT na toho Indiana Jones 2 a musim rici, ze ten split screen maji moc pekne udelany.

Upraveno uživatelem beranekCZ
Odkaz ke komentáři

Jasne no. Ale precijen je to kooperativni hra. Takze by se to melo hrat spolecne atd. Takze by si kazdy nemel behat kde chce, ale spolupracovat. Ale kdyz ma to rozdeleni tak proc ne. Jak jsem rekl, maji to moc pekne vyresene. Zadna pevna delici linie.

Ale jo, my kooperujeme, ale prostě obrazovka je pro dva malá ikdyž mám 106cm:)))))))

Lego hry mě baví a to mi je skoro 30:)

Odkaz ke komentáři

Tak musite chodit vice u sebe :D Nj me je 25 a taky se mi to libilo. A to jsem si to puvodne na Wii koupil jen kvuli tomu abych mohl udelat hack. Ale teda ja to moc nehral, ale libilo se mi to.

Jinak mario na Wii je taky moc pekne udelany ;). A ma to taky coop az pro 4 hrace.

Odkaz ke komentáři

Tak musite chodit vice u sebe :D Nj me je 25 a taky se mi to libilo. A to jsem si to puvodne na Wii koupil jen kvuli tomu abych mohl udelat hack. Ale teda ja to moc nehral, ale libilo se mi to.

Jinak mario na Wii je taky moc pekne udelany ;). A ma to taky coop az pro 4 hrace.

A náhodou nevíš, k čemu je ve hře Extras? V Indiánovi atd se tam dalo postupně zapínet skóre 2x, 4x, 8x... a další různé věci a tady to vypadá jako spíše na nějaké cheaty.

Odkaz ke komentáři

Pohoda, chce to hodně sbírat body a pak najít červené klobouky, u každého je napsáno, k čemu slouží a kolik stojí. Je tam klasika 2x scóre, 6x scóre atd, různé magnety na mince atd. Jen je trapný, že se vše vždy po zapnutí musí zase zapínat:(

Docela mě i zarazilo, že vše se dá udělat až na freeplay, kdy má člověk mraky postaviček nakoupených. Kovově lesklé věci se dají rozbít někým, kdo střílí, oranžová madla na dveřích atd dokáže otevřít Davy Jones (chapadla) atd atd:)

Odkaz ke komentáři

Nj holt chytry napad jak vytriskat z lidi dalsi prachy :D To ma i online MP?

Těma koupenýma postavičkama jsem myslel za nasbírané body ve hře;)

Myslím, že tam je online souhra, ale já teď online nejsem, už poslední dobu hraju jen Lego hry, tak tam jsem to neřešil

Odkaz ke komentáři

Jo ja zapomnel, ze je nutny live. To me celkem stve. Proste dalsi + pro PC. Jako celak jsem, ze brouzdani po netu pujde i bez live. A ono ne.

No na lego hry staci Wii...a tech podobnych her (mario...) tam je vice nez na XBOX. Ja dneska XBOX vybalil a hral, ale zkousel jsem hlavne kinect. Zkusil jsem si i nejakou strilecku...ale bez mysi des. Hlavne jsem se tam motal jak vitr v bedne az se mi z toho zvedl zaludek :D.

Taky jsem zprovoznil napojeni na sitovy disk, ale u vsech mp3, videii a fotek mi to psalo, ze nepodporovany format.

Stale vaham zda si to nechat. Zda to neni skoda penez. Cekal jsem, ze by z toho slo medialni centrum, ale kdyz to neprehraje klasicke formaty a jeste se k tomu leze tak blbe.

Odkaz ke komentáři

Já nevim já propojil Xbox a PC přez media center a jede mi tam v podstatě vše, a co ne tak to umí moje televize... Jinak u stříleček si zvykneš a je to možná i pohodlnější :D Já když si teď sednu k Pc a myši k BF3 třeba tak se můžu zbláznit :D

Odkaz ke komentáři

No BF3 mam taky na PC a prijde mi to lepsi nez na konzoli (od mala jedu na PC). Stareho psa.... :D. Hlavne se mi u nekterych her zveda zaludek a nevim proc..asi tim jak se clovek rychle otaci a vse se miha :D Plus takove hry ma clovek kvuli MP a platit za to ze mi to dovoli jit na net ktery uz tak platim...no nevim. Neprijde mi to jako nadstandart za ktery by se melo platit.

Odkaz ke komentáři

Jo ja zapomnel, ze je nutny live. To me celkem stve. Proste dalsi + pro PC. Jako celak jsem, ze brouzdani po netu pujde i bez live. A ono ne.

No na lego hry staci Wii...a tech podobnych her (mario...) tam je vice nez na XBOX. Ja dneska XBOX vybalil a hral, ale zkousel jsem hlavne kinect. Zkusil jsem si i nejakou strilecku...ale bez mysi des. Hlavne jsem se tam motal jak vitr v bedne az se mi z toho zvedl zaludek :D.

Taky jsem zprovoznil napojeni na sitovy disk, ale u vsech mp3, videii a fotek mi to psalo, ze nepodporovany format.

Stale vaham zda si to nechat. Zda to neni skoda penez. Cekal jsem, ze by z toho slo medialni centrum, ale kdyz to neprehraje klasicke formaty a jeste se k tomu leze tak blbe.

Já jsem taky hrával jen na pc a klávesnice s myší mi přirostla k pazourám. Ale pak jsem si koupil PS2, pak jsem si koupil noťas, pak xko360. Po delší době jsem to přestal hrát, pořídil PSP do práce. Ale stejně mi to nedalo a koupil jsem si zase xko slima:) Hraju opravdu jen rekreačně, ale hraní na plazmě 106cm mě prostě baví:))

Jinak co se týče MMC, tak já jsem si koupil toto:

http://www.mall.cz/multimedialni-centra/egreat-eg-r200s-pro

a můžu ti garantovat, že to opravdu přehraje vše v top kvalitě a bez sekání. Přehrává to i bez jediného záseku reklamní video od Samsungu, které má datový tok přes 40mbit, tam hodně často přehrávače pokulhávají. Vím, že to není nejlevnější, ale je to perfektní věcička. Sice je slyšet větráček, ale pokud uvnitř nemáš zasunutý 3,5" disk, tak stačí mít otevřená boční dvířka a do větráčku dát uchošťouch a je klid. Já používám externí disk 2,5".

Odkaz ke komentáři

Pekna evoluce. No to je ale dalsi krabice u Tv, ja na to chtel zneuzit XBOX. JEste musim pokoumat zda to nebyla chyba NASu. A zda treba pri prenosu z PC s media centrem to neprehraje lepe. Pak bych si mozna postavil svuj server na Atomu treba..na zalohovani a streamovani. Jen musim doresit zasitovani. Ted mam xbox pres wifi a nema moc dobry signal.

heh, tka jsem dnes rano zapl XBOX a streamovani hudby, obrazku a videa z nasu uz jede. Divne :D. Skoda ze ty HD filmy atd to nebere. Asi spatny kodek.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu