Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
např. Forza, při té jsme se dobře vyblbli ;)

No neke:-) kvůli forze jsem se pro Xko tak něják rozhodl (ještě konzoli nemám ale je to na spadnutí). Takže se závod rozdělí na TV vertikálně/horizontálně jako u starých NFS 3? Auta by možná hrála. A co takhle nějaká kooperace bez dělení obrazovky? nebylo by něco takového? Každopádně s Forzou jsi mě potěšil

Odesláno
tak už si kup xko, ne?:D

však ano ale myslel jsem, že udělám nějaký super kup na aukru a nic tak jsem se nas...l ale pak přišel kámoš hele seženu ti ho za 4500 nový s 250gb diskem a 2games +1měsíc xbl tak řikám jooo okej to je gut no a po nocích místo abych pařil tak čumim na po...ný telenovely co dávaj v TV... jo je to smutný ale do konce týdne ho koupim i kdybych za to měl dát plnou cenu v krámu:-D

Odesláno

když nebude nic jiného z aukra ani od toho kámoše tak to koupím tu http://www.supergamer.cz/xbox-premium-250gb-forza-motorsport-zaklinac-vrahove-kralu-p-207640.html

Nechci žádnou flash chci si užít XBL v klidu. Je to děs ale já budu mít první věc která nebude modifikovaná, urkadená, cracknutá atp. Dělám to u všeho PChry který moc nehraju, mobilní telefon s originální ROM neexistuje:-D atp. Samo jsem koukal i po upravach Xka ale nakonec chci mit klid a zkusit taky jednou legalni cestu:-) a nechci riskovat BANána. To tu konzolu pak můžeš rovnou vyhodit i když hodně lidí hraje off ale na to mam pc

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu