Vodny Odesláno Listopad 20, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2012 Zdravím. Chtěl bych se zeptat, zda by jste měli nějaký tip na hry, při kterých má smysl vlastnit dva ovladače u Xboxu 360? Jde mi o to, zda má cenu kupovat druhý ovladač ke konzoli pro mojí přítelkyni. Budeme si mít spolu co zahrát? a ne Tekkena 1-XY nehraje ani box by jí asi nebavil ;-) Nějaký tip? Citovat
djmajkl Odesláno Listopad 20, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2012 např. Forza, při té jsme se dobře vyblbli ;) Citovat
Vodny Odesláno Listopad 20, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2012 např. Forza, při té jsme se dobře vyblbli ;) No neke:-) kvůli forze jsem se pro Xko tak něják rozhodl (ještě konzoli nemám ale je to na spadnutí). Takže se závod rozdělí na TV vertikálně/horizontálně jako u starých NFS 3? Auta by možná hrála. A co takhle nějaká kooperace bez dělení obrazovky? nebylo by něco takového? Každopádně s Forzou jsi mě potěšil Citovat
djmajkl Odesláno Listopad 20, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2012 už to tady bylo řešený...tady máš stránku,kde jsou snad všechny hry http://www.co-optimus.com/system/1/xbox_360.html Citovat
Vodny Odesláno Listopad 20, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2012 už to tady bylo řešený...tady máš stránku,kde jsou snad všechny hry http://www.co-optimus.com/system/1/xbox_360.html Parádní odkaz. Ty LEGO hry jsou takhle na pohled moc povedený. Nějaká zkušenost s nima? Citovat
djmajkl Odesláno Listopad 20, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2012 měl jsem Lego batman a nebylo to špatný,hlavně mýho malýho bratra to moc bavilo :) Citovat
Vodny Odesláno Listopad 20, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2012 měl jsem Lego batman a nebylo to špatný,hlavně mýho malýho bratra to moc bavilo :) Tak nemám problém s dětskýma hrama ;-) stačími když se bavím a pak to může být cokoliv. A ano Batman se mi líbí nejvíc možná ještě Indana nebo LoR Citovat
djmajkl Odesláno Listopad 20, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2012 jako ano je to zábava :) není ani nijak drahá,takže doporučuju,ten Indian je prej taky dobrej :)...dost nás s kamošem bavilo na splitscreenu i CoD:MW2 ;) Citovat
Vodny Odesláno Listopad 20, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2012 jako ano je to zábava :) není ani nijak drahá,takže doporučuju,ten Indian je prej taky dobrej :)...dost nás s kamošem bavilo na splitscreenu i CoD:MW2 ;) Ano není to drahé. Zrovna procházím aukro a skupuju co mě zajímá. jediný blbíčko je, že už mám doma 3hry a nemám to v čem přehrát :-D Citovat
djmajkl Odesláno Listopad 20, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2012 tak už si kup xko, ne?:D Citovat
Vodny Odesláno Listopad 20, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2012 tak už si kup xko, ne?:D však ano ale myslel jsem, že udělám nějaký super kup na aukru a nic tak jsem se nas...l ale pak přišel kámoš hele seženu ti ho za 4500 nový s 250gb diskem a 2games +1měsíc xbl tak řikám jooo okej to je gut no a po nocích místo abych pařil tak čumim na po...ný telenovely co dávaj v TV... jo je to smutný ale do konce týdne ho koupim i kdybych za to měl dát plnou cenu v krámu:-D Citovat
djmajkl Odesláno Listopad 20, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2012 http://hrejte.cz/konzole/12-xbox-360-slim-250-gb-halo-odst.html tady jsem ho kupoval já, ještě Elitko :love: ..je už flashlý,což jsem potřeboval a přitom úplně nový a cena není přehnaná,je tam započítaná totiž cena toho flashe no :) Citovat
Vodny Odesláno Listopad 20, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2012 když nebude nic jiného z aukra ani od toho kámoše tak to koupím tu http://www.supergamer.cz/xbox-premium-250gb-forza-motorsport-zaklinac-vrahove-kralu-p-207640.html Nechci žádnou flash chci si užít XBL v klidu. Je to děs ale já budu mít první věc která nebude modifikovaná, urkadená, cracknutá atp. Dělám to u všeho PChry který moc nehraju, mobilní telefon s originální ROM neexistuje:-D atp. Samo jsem koukal i po upravach Xka ale nakonec chci mit klid a zkusit taky jednou legalni cestu:-) a nechci riskovat BANána. To tu konzolu pak můžeš rovnou vyhodit i když hodně lidí hraje off ale na to mam pc Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.