delwin Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Nazdarek jsem tak okolo vanoco a nebo noveho roku v Praze a chtel jsem se zeptat jestly by me nekdo neudelal odblok na PSP abych mohl pouzivat vse co jde Pujde to i z 3.72 Dekuji vsem predem za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 určitě by to mělo jít, nabízim se třeba já. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delwin Odesláno Listopad 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 určitě by to mělo jít, nabízim se třeba já. :) aha je na tebe nejake spojeni abych se ti pak mohl ozvat a domluvit se predem co a jak muzes mi napsat jak dlouho to trva a kolik to stoji dik Delwin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 aha je na tebe nejake spojeni abych se ti pak mohl ozvat a domluvit se predem co a jak muzes mi napsat jak dlouho to trva a kolik to stoji dik Delwin Napiš buď na ICQ 308087881 nebo zavolej/SMS na 721557878 a detaily ti vysvětlím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.