delwin Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2007 Nazdarek jsem tak okolo vanoco a nebo noveho roku v Praze a chtel jsem se zeptat jestly by me nekdo neudelal odblok na PSP abych mohl pouzivat vse co jde Pujde to i z 3.72 Dekuji vsem predem za pomoc Citovat
Tommzs Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2007 určitě by to mělo jít, nabízim se třeba já. :) Citovat
delwin Odesláno Listopad 4, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2007 určitě by to mělo jít, nabízim se třeba já. :) aha je na tebe nejake spojeni abych se ti pak mohl ozvat a domluvit se predem co a jak muzes mi napsat jak dlouho to trva a kolik to stoji dik Delwin Citovat
Tommzs Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2007 aha je na tebe nejake spojeni abych se ti pak mohl ozvat a domluvit se predem co a jak muzes mi napsat jak dlouho to trva a kolik to stoji dik Delwin Napiš buď na ICQ 308087881 nebo zavolej/SMS na 721557878 a detaily ti vysvětlím. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.