GTking4ever Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 S novým FW 2.O. vyšel i emailový klient, nevíte někdo jak to tam všechno nastavit, aby mi tam chodily zprávy ze seznamu, jako maily...zatím jsem na to nepřišel, díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 Já už to mám :lol: Nejdříve se rozhodni jak budeš poštu prohlížet POP3 nebo IMAP, doporučuji IMAP. Ten si na web rozhraní seznamu v nastavení nejdříve povol, pak si vem návod k outlook expres a jeď podle něj, doporučuji obrázkovou verzi ne video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michal-PC Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 me to furt nejde :/pise mi to: the inormation enterned is not correct.. co s tim? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 (upraveno) me to furt nejde :/pise mi to: the inormation enterned is not correct.. co s tim? :/ taky u seznamu nebo jiného poskytovatele? Napiš jak to máš nastavené. Samozřejmě si heslo nech pro sebe to vědět nechci :lol: Upraveno Listopad 21, 2012 uživatelem huhla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michal-PC Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 jj,taky na seznamu. ja mrave nevim co mam kam psat pochopil jsem jenom adresu...Na mailu jsem si nastavil IMAP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 Tak na seznamu v nápovědě nastavení poštovních klientů najdeš všechny položky a jejich nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
GTking4ever
S novým FW 2.O. vyšel i emailový klient, nevíte někdo jak to tam všechno nastavit, aby mi tam chodily zprávy ze seznamu, jako maily...zatím jsem na to nepřišel, díky za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.