Thor841 Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 Ahoj všem, nevíte prosím někdo, jestli vyšlo GTA 4 v české lokalizaci? Né že by mi vadila angličtina, ale s příběhu mám prd :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 nevyšlo,ale jde sehnat s cz titulky - viz http://share-forum.net/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thor841 Odesláno Listopad 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 Díky za odpověď, ještě ale jeden dotaz, jak je to xBoxu dostanu? neměl jsem tušení, že něco takového jde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 nevím přesně,jak to funguje,ale jediné,co k tomu potřebuješ je - zaplatit si vip členství(minimálně 300kč na 4 měsíce),stáhneš si czmanager,master ti vytvoří unikátní kód,kterým si toho manažera aktivuješ a pak přes něj stahuješ isa v cz,je tam přeložených her spoustu,takže za 3 kila myslím více než slušné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thor841 Odesláno Listopad 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Tak to ale funguje pouze na vypálené hry ne? Já valím jen origo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 ano,pokud nemáš zájem o hraní vypálených her,tak si s cz nezahraješ(zahraješ,ale velmi mizivé procento her) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.