TUCNAK Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Hola, uprgadnul sem fw z 3.40 na 3.52-4 a vsechno mi funguje krome loco roco,:ziped: tusite nekdo cim by to mohlo bejt? musim zase zpatky na 3.3 nebo 3.40? nebo je nejakej zpusob jak to spustit? dik za pomoc. T. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 A jakym zpusobem ti to nejde? :) Problem totiz bude nejspis v nastaveni RECOVERY menu...koukni se di tutorialu pro zacatecniky ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sanchez Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Nakopíruj locoroco.iso/cso do složky ISO na rootu...A pak to zapni v psp.Ted jde o to co ti to napíše za chybu...Může to být tím že nemáš UMD v mechanice nebo nastavení v recovery...koukni do začátečníků přesně tohle tam je popsaný.Jinbak mám taky 3.52-M33-4 a loco roco běží krásně:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejv Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 Já mám taky 3.52-M33-4. A loco roco naprosto bezproblémů. Jediné co mě napdá že máš špatně stáhnutou hru. Nebo je blbě ripnutá. Doporučoval bych stáhnout jinouu verzi tady z forka od "kopyho". Ta jede krásně. Zatim :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TypeK^ Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 to bude asi vadny ISO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TUCNAK Odesláno Listopad 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 diky moc, uz to funguje, uplne posledni polozka v recovery menu to byla, ehm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TUCNAK Odesláno Listopad 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 to se nak muselo prepnout pri upgrade, do ty doby mi to bezelo na 3.40 uplne ok....este jednou dik vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
TUCNAK
Hola, uprgadnul sem fw z 3.40 na 3.52-4 a vsechno mi funguje krome loco roco,:ziped: tusite nekdo cim by to mohlo bejt? musim zase zpatky na 3.3 nebo 3.40? nebo je nejakej zpusob jak to spustit? dik za pomoc. T.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts