Thor841 Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 Ahoj všem, prosím o pomoc. Vlastním xBox360 4Gb a vzhledem k tomu, že chci začít stahovat hry s xBox LIVE, koupil jsem HDD 250 Gb. Co mě hlavně zajímá, jak dostanu SAVY her do nového HDD? Mám toho pár rozehraného a nerad bych o to přišel. Díky za radu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 ked si vlozil ten HDD do konzoly, tak tam nevies kopirovat data z tej 4GB pamate do 250GB HDD? Ved ja som na starom FAT kopiroval data z 256MB pamatoviek na HDD, a naopak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thor841 Odesláno Listopad 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Možná to jde, ale jak? To právě nevím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 (upraveno) A ty sa ani nepozries do menu konzoly? Ved tam mas aj polozku ukladacich zariadeni...presuvas, kopirujes data "z" "do", ktore si vyberies. Uz naozaj sa tu nerobte analfabetmi! Taktiez, ked tam pichnes USB kluc, tak uz budes mat dalsiu polozku ako memory, atd. http://support.xbox.com/sk-SK/games/xbox-games/manage-games-data Upraveno Listopad 22, 2012 uživatelem trezzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thor841 Odesláno Listopad 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 Ještě takový menší problém, dnes mi přišel HDD 250Gb, ale po vložení se neděje vůbec nic. Musí se ještě někde něco formátovat nebo něco podobného? Nebo pouze vložím a měl by načíst??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 (upraveno) Na YT najdes videa hadam na vsetko. Ked si to dobre zapojil, tak by nemal byt problem. Je ten HDD novy? Upraveno Listopad 23, 2012 uživatelem trezzor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thor841 Odesláno Listopad 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2012 Díky za reakci, nový nebyl a už se vrácí zpět. Nefungoval! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.