Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém se samovolným odhlašováním od PSN a online pass zadaný na dvou konzolích....

Otázka

Odesláno

Cus, mám dva problémy:

1.) Když mám zapnutý PS3, jsem přihlášenej na PSN a hraju hry, nebo cokoliv jinýho, tak se mi PSko samovolně z ničeho nic odhlásí ze sítě a musím se znovu přihlašovat, což je třeba u onlinu docela problém :-(

mám připojení od UPC, přes router, kablem do PS3, dělá to i přes WIFI....

2.) Zadali jsme s kámošem online pass co měl přímo u Fify 13, na jeho konzoli a všechno OK, pak byl u mě a zadali jsme ho i na mojí abysme hráli online (samozřejmě přes jeho ID a heslo) problém je, že on teď když pustí u sebe Fifu, tak to ten online pass nemá a musí ho znovu stáhnout, jinak se mu prostě online nerozjede...

už jsme zkoušeli i smazat datovej soubor a znovu jakoby nainstalovat Fifu, znovu na "čisto" stáhnout online pass, ale je to pořád stejný, musí ho po každym vypnutí konzole znovu stahovat, jinak online nejede....

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu