Gooby Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 Dobrý den , Jelikož přicházejí Vánoce tak si chci pod stromeček nadělit nový notebook.Chtěl bych vás poprosit aby jste mi napsali prosím svoje názory.Chci notebook protože ho budu mít do práce,občas s kámošema na nějakou tu lan párty. Pokuď víte o nějakém lepším cena/výkon tak dejte link. Moje požadavky: -Nemusí bejt s OS -Limit 13 000kč s DPH -aby rozjel COD MW3,Counter Strike 1.6,Skyrim (samozdřejmně né na nejvyšší detaily) -Práce s officem,powepointem,internet,filmy a pod MŮJ KANDIDÁT http://interlink.tsbohemia.cz/asus-k53sd-k53sd-sx981v-_d150716.html Díky za váš čas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 sa mi zda ze nejaky tvoj kamos tu uz zalozil temu kde su nejake notebooky vybrane takze kukni tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.