kennysek Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 Ahoj, mám dotaz... píská mi zdroj, takže mi odchází, může to mít vliv na to že během hraní her ( NFS: MW 2012) se mi samovolně restartuje PC? Sestava: AMD Athlon II X4 640 3.00Ghz GeForce GTX 650Ti 1Gb 8Gb Ram Základka Asus... dál ted nevím :D Zdroj: 400W ... odchází Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 A o jakou značku zdroje se jedná?Ta hra je docela náročná,takže jestli hraješ všechno na plný, tak je možný že u "no name" zdrojů neposkytnou těch 400W, ale míň a ta grafika něco sežere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JAckCZ Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 Ano vliv to má a velký. Při hraní jde spotřeba nahoru: Grafika a procesor se zatíží sakra o hodně jak ve windowsech a tvůj zdroj je nestačí nakrmit výkonem, proto se resetuje PC. Zajímala by mě značka toho zdroje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kennysek Odesláno Listopad 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 Značku zjistím co nejrychleji... je možné že pokud to budu ignorovat stane se něco horšího než že zdroj nepůjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barthezz Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 Piskani zdroje je znamkou oscilaci civek, u nekterejch zdroju (i qualitnich) je to od zacatku a neni to duvod k reklamaci, zalezi hodne na tom jestli ti to predtim nedelalo a zacalo ti to delat az treba nedavno, nebo je to jen pri zatezi, jestli je to jen pri zatezi tak je to logicky tim ze se komponenty zacnou brat moc W a pretizi ti to vetev a spadne to. zkus odpojit nejakou tu mechaniku, usbcka co nepouzivas...proste vsechno co opravdu nepotrebujes. Co se nejhorsiho muze stat ? ze se ti pretizi se vsechny [ale v tvym priapde asi jen jedna] vetve, nevydrzej ten naraz kondenzatory a civky a zdroj se ti odpali, a muze s sebou samozrejme vzit par komponent [vetsinou desku] ale to je fakt worst case scenario :]] zkus odpojti vsechny tu nepotrebny veci, vetraky v case [znam lidi co si koupili 400w zdroj, pak na to dali 3 disky, 2 mechaniky, externe napajenou grafiku, AMD cpu co zere jak krava, a do case si dali 4 vetraky a LED zarivku a do usb dali x zarizeni a pak se divili ze se jim to porad restartovavalo dokola] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 Neviem, kolko ti to dava fps, a ci potrebujes stale viac ako 60fps, lebo nie je naskodu si nastavit limit max. 60/61 fps (napr. v MSI Afterburner) a pri niektorych hrach takto nejde grafika/procak naplno (nepotrebuje ist naplno). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kennysek Odesláno Listopad 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 Takže značka je Eurocase... já mám jeden disk, jednu mechaniku, myš, klávesnici, monitor... nic navíc zapojenýho nemám... dříve mi to nedělalo... hlavně dřív jsem měl horší procák a grafiku... takže jediný co sem nevyměnil byl zdroj... takže určitě vyměnim... ale nevím za kolik Wattovej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 Minimalne 500W... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JAckCZ Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 Zahodit okamžitě :D Eurocase je sra*ka radši si kup kvalitní zdroj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kennysek Odesláno Listopad 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 V pondělí to jdu odnést... takže řeknu nějakou 500Wattovku... kolik mě to bude zhruba stát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 Pokud koupíš kvalitnější Fortron, Corsair tak počítej tak 1000-1500Kč :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barthezz Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 (upraveno) Takže značka je Eurocase... já mám jeden disk, jednu mechaniku, myš, klávesnici, monitor... nic navíc zapojenýho nemám... dříve mi to nedělalo... hlavně dřív jsem měl horší procák a grafiku... takže jediný co sem nevyměnil byl zdroj... takže určitě vyměnim... ale nevím za kolik Wattovej.. nj tak to je jasny ta grafika ma 110 W TDP, takze budes potrebovat 500W s PFC ochranou, ja mam dobrou zkusenost se Seasonicama, Corsairama a aspon s 80 PLUS BRONZE certifikaci [nebo GOLD pokud mas vic penizek] edd - jj ta cena tak 1000/1500 Upraveno Listopad 24, 2012 uživatelem Barthezz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kennysek Odesláno Listopad 24, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 Okej... díky moc ;) 500W Seasonic nebo Corsair nebo Fortron.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barthezz Odesláno Listopad 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2012 (upraveno) Jeste bych dodal, ze ani tak nezalezi na W [pokud nemate garfiky ve SLI, nebo x disku :D] ale kolik ma zdroj 12V vetvi, certifikaci a gramaz [podle vahy se da krasne poznat jak qualitni hardware ten zdroj ma] treba takovej http://www.czc.cz/be-quiet-straight-power-cm-bqt-e9-cm-480w/111006/produkt ma sice "jen" papirove 480W ale utah by toho jako 750W eurocase/fortron bez PFC za 1200 :D zdroj ti v nejlepsim pripade muze vydrzet treba i 2-3 pc pokud do nej investujes nejakej peniz, me se zda za rozumnou cenu tenhle http://www.czc.cz/ocz-modxstream-pro-500w/58596/produkt tady mas na nej anglickou recenzi, za ty prachy prej top http://www.elitebastards.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1710&catid=40&Itemid=27&limitstart=1 Me se na nem hodne libi ty modularni kabely [muzes odpojit od zdroje kabely co nepotrebujes] Upraveno Listopad 24, 2012 uživatelem Barthezz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kennysek Odesláno Listopad 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 http://interlink.tsbohemia.cz/seasonic-energy-knight-ss-500et-500w-bronze-80plus-oem_d130520.html Bude mi stačit tento? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barthezz Odesláno Listopad 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2012 jo urcite, dokonce sem nasel gramazovy srovnani s fortron bue storm II kterej byl ve sve dobe naprostej top stredni tridy http://5s.czc.cz/5ba6enmb66iop9ouqg0jiukhr2/obrazek?name=%3C%25oxy.gallery.getImageTitle%28params.image%29%3B%25%3E&size=7 a tady recenze http://extrahardware.cnews.cz/recenze/velky-test-zdroju-kategorii-460-550-w-mereno-na-profi-pristrojich/strana/0/4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kennysek
Ahoj,
mám dotaz... píská mi zdroj, takže mi odchází, může to mít vliv na to že během hraní her ( NFS: MW 2012) se mi samovolně restartuje PC?
Sestava:
AMD Athlon II X4 640 3.00Ghz
GeForce GTX 650Ti 1Gb
8Gb Ram
Základka Asus... dál ted nevím :D
Zdroj: 400W ... odchází
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.