Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pískání zdroje

kennysek

Otázka

Ahoj,

mám dotaz... píská mi zdroj, takže mi odchází, může to mít vliv na to že během hraní her ( NFS: MW 2012) se mi samovolně restartuje PC?

Sestava:

AMD Athlon II X4 640 3.00Ghz

GeForce GTX 650Ti 1Gb

8Gb Ram

Základka Asus... dál ted nevím :D

Zdroj: 400W ... odchází

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Piskani zdroje je znamkou oscilaci civek, u nekterejch zdroju (i qualitnich) je to od zacatku a neni to duvod k reklamaci, zalezi hodne na tom jestli ti to predtim nedelalo a zacalo ti to delat az treba nedavno, nebo je to jen pri zatezi, jestli je to jen pri zatezi tak je to logicky tim ze se komponenty zacnou brat moc W a pretizi ti to vetev a spadne to. zkus odpojit nejakou tu mechaniku, usbcka co nepouzivas...proste vsechno co opravdu nepotrebujes.

Co se nejhorsiho muze stat ? ze se ti pretizi se vsechny [ale v tvym priapde asi jen jedna] vetve, nevydrzej ten naraz kondenzatory a civky a zdroj se ti odpali, a muze s sebou samozrejme vzit par komponent [vetsinou desku] ale to je fakt worst case scenario :]] zkus odpojti vsechny tu nepotrebny veci, vetraky v case [znam lidi co si koupili 400w zdroj, pak na to dali 3 disky, 2 mechaniky, externe napajenou grafiku, AMD cpu co zere jak krava, a do case si dali 4 vetraky a LED zarivku a do usb dali x zarizeni a pak se divili ze se jim to porad restartovavalo dokola]

Odkaz ke komentáři

• 0

Takže značka je Eurocase... já mám jeden disk, jednu mechaniku, myš, klávesnici, monitor... nic navíc zapojenýho nemám... dříve mi to nedělalo... hlavně dřív jsem měl horší procák a grafiku... takže jediný co sem nevyměnil byl zdroj... takže určitě vyměnim... ale nevím za kolik Wattovej..

Odkaz ke komentáři

• 0
Takže značka je Eurocase... já mám jeden disk, jednu mechaniku, myš, klávesnici, monitor... nic navíc zapojenýho nemám... dříve mi to nedělalo... hlavně dřív jsem měl horší procák a grafiku... takže jediný co sem nevyměnil byl zdroj... takže určitě vyměnim... ale nevím za kolik Wattovej..

nj tak to je jasny ta grafika ma 110 W TDP, takze budes potrebovat 500W s PFC ochranou, ja mam dobrou zkusenost se Seasonicama, Corsairama a aspon s 80 PLUS BRONZE certifikaci [nebo GOLD pokud mas vic penizek]

edd - jj ta cena tak 1000/1500

Upraveno uživatelem Barthezz
Odkaz ke komentáři

• 0

Jeste bych dodal, ze ani tak nezalezi na W [pokud nemate garfiky ve SLI, nebo x disku :D] ale kolik ma zdroj 12V vetvi, certifikaci a gramaz [podle vahy se da krasne poznat jak qualitni hardware ten zdroj ma] treba takovej http://www.czc.cz/be-quiet-straight-power-cm-bqt-e9-cm-480w/111006/produkt

ma sice "jen" papirove 480W ale utah by toho jako 750W eurocase/fortron bez PFC za 1200 :D

zdroj ti v nejlepsim pripade muze vydrzet treba i 2-3 pc pokud do nej investujes nejakej peniz, me se zda za rozumnou cenu tenhle

http://www.czc.cz/ocz-modxstream-pro-500w/58596/produkt

tady mas na nej anglickou recenzi, za ty prachy prej top

http://www.elitebastards.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1710&catid=40&Itemid=27&limitstart=1

Me se na nem hodne libi ty modularni kabely [muzes odpojit od zdroje kabely co nepotrebujes]

Upraveno uživatelem Barthezz
Odkaz ke komentáři

• 0
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu